Karmen participă la sezonul 9 Vocea României. Din ce echipă va face parte cântăreața

Publicat pe

Surpriză de zile mari la Vocea României! S-a aflat ce cunoscută cântăreața va face parte din show. Karmen va apărea în emisiunea concurs și îl va cuceri pe unul dintre jurați. Ea a devenit de curând mămică! 

De aproximativ două săptămâni, la Pro TV a început sezonul cu numărul 9 al emisiunii Vocea României. Îi are ca jurați pe Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu care da, a revenit!

Iată că o surpriză de proporții va avea loc curând. Pe scenă va urca Karmen, da fiica lui Adrian Minune. Ea a participat la audiţiile pe nevăzute, a impresionat juriul şi a ajuns în echipa lui Horia Brenciu. Solista se alătură astfel artiştilor care erau deja cunoscuţi când au intrat în competiţia de la Pro TV, cum ar fi Tavi Clonda, Maria Constantin, Emilia Dorobanţu, scrie OK Magazine. 

Karmen a fost o revelaţie pentru acest concurs. A reuşit să impresioneze juriul şi să meargă mai departe. Alegerea ei a fost Horia Brenciu. A fost susţinută din culise şi de familie. Acesta era visul ei, să ajungă la Vocea României', a declarat o sursă pentru OK!

Karmen participă la sezonul 9 Vocea României. Din ce echipă va face parte cântăreațaKarmen participă la sezonul 9 Vocea României. Din ce echipă va face parte cântăreața

Scandal la VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă, replică acidă pentru Horia Brenciu: 'Tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală!'

Între juraţii de la Vocea României izbucnesc adeseori conflicte de opinie, ultimul dintre ele avându-i în prim plan pe Horia Brenciu şi Tudor Chirilă. Acesta din urmă i-a reproşat lui Brenciu că în muzica sa se regăsesc predominant cover-uri şi nu muzică originală, situaţie care nu defineşte un artist adevărat. Brenciu a luat foc şi nu a întârziat cu o replică pe măsură.

Foto: Facebook, PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter