Kate Beckinsale are un nou iubit. Unul cu 22 de ani mai tânăr ca ea!

Publicat pe

După 12 ani de căsnicie, Kate Beckinsale și producătorul Len Wiseman și-au spus adio. Acum, actrița e pe cale să-și refacă viața, și nu oricum, ci alături de un bărbat cu 22 de ani mai tânăr!

 

Anul trecut, presa vuia cu privire la divorțul dintre Kate Beckinsale și soțul ei, Len Wiseman, care hotărâseră să se despartă în urma unor „diferențe ireconciliabile”. Aceasta era însă doar formularea juridică folosită în astfel de situații, adevăratul motiv fiind, se pare, aventura pe care Len o avusese cu CJ Franco, un top model în vârstă de 25 de ani. La scurt timp însă, Kate avea să-și ia revanșa găsindu-și un iubit care literalmente i-ar putea fi copil…

 

 

Conform publicației E! News, zvonurile cu privire la noul bărbat din viața actriței s-au confirmat recent, aceasta fiind surprinsă în timp ce se săruta cu mult mai tânărul Matt Riffe, un comedian și vedetă TV în vârstă de doar 21 de ani. Poate părea șocant, deoarece Kate (43 de ani) are o fiică (Lilly Mo Sheen) mai mică doar cu trei ani decât actualul ei iubit, însă actrița arată senzațional, iar diferența de vârstă este aproape insesizabilă.

 

Kate Beckinsale și Matt Rife, surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau

 

De altfel, Hollywood-ul este obișnuit cu relații în care diferența de vârstă dintre cei doi parteneri este foarte mare, nu puține fiind acum și starurile de sex feminin care își găsesc iubiți mai tineri. Celebre pentru preferința lor față de tinerei sunt și Madonna, Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Shakira, Jennifer Lopez și, nu în ultimul rând, Brigitte Macron, ale căror povești de dragoste au făcut deliciul presei ani în șir. Iată că acum a venit și rândul lui Kate să surprindă cu alegerea sa. Se pare că relația tinde să devină serioasă, cu atât mai mult cu cât actrița a fost prezentată anturajului lui Matt, iar cei doi au fost văzuți împreună într-un club din Los Angeles. Cât despre sărutul dintre ei, acesta confirmă că lucrurile sunt destul de… încinse. Să sperăm că va și dura!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram, Splash News

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter