Kate Middleton a dezvăluit că Prințul Louis vorbește. Nu o să crezi care e cuvântul lui preferat!

Publicat pe

Kate Middleton este nu doar ducesă, ci și o mamă extrem de ocupată, cei trei copii ai ei răpindu-i tot timpul liber. Recent, Ducesa de Cambridge a dezvăluit pentru prima oară că Prințul Louis a început să vorbească. Culmea e că nu „mama” este cuvântul lui preferat…

Recent, Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a împlinit 20 de luni, iar mama lui, Kate Middleton, a dezvăluit că puștiul a devenit extrem de „lipicios”, dar și vorbăreț. Dat fiind că ceilalți doi copii ai ei, George (6) și Charlotte (4), sunt deja la școală, ducesa profită de această fază adorabilă din viața fiului ei, care pare că nu vrea să se mai despartă de mama lui.

Prințul Louis e nedespărțit de mama lui

Aflată în Buckinghamshire, lângă Londra, unde a vizitat o fermă de brazi de Crăciun, Ducesa de Cambridge le-a povestit părinților și copiilor participanți la eveniment despre Prințul Louis, mezinul familiei, care în luna aprilie va împlini 2 ani. Kate Middleton a relatat, amuzată, că Louis a devenit extrem de atașat de ea și că vrea să o urmeze peste tot pe unde se duce. Atunci, unul dintre copiii din public a zis: „Me! Me!” (Eu! Eu!), în timp ce ridica mânuța pentru a-i atrage atenția ducesei.

Atunci, Kate Middleton l-a ciupit de obrăjori și i-a spus: „Îmi aduci aminte de micul meu Louis, care spune încontinuu eu, eu, eu și vrea să meargă peste tot cu mine”. Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a menționat pentru prima oară faptul că Prințul Louis a început să vorbească și, dat fiind că ea îi este cel mai mult în preajmă, putem bănui că și „mama” este unul dintre cuvintele lui preferate.

Kate Middleton a dezvăluit că Prințul Louis vorbește. Nu o să crezi care e cuvântul lui preferat!Kate Middleton a dezvăluit că Prințul Louis vorbește. Nu o să crezi care e cuvântul lui preferat!

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter