Kate Middleton a făcut furori cu un palton clasic și o fustă de doar 10 lire! Dar a fost acuzată că o copiază pe Meghan Markle!

Publicat pe

Chiar dacă Meghan Markle a părăsit Anglia, ecourile stilului ei vestimentar încă o mai bântuie pe Kate Middleton, care la cea mai recentă apariție s-ar fi inspirat de la cumnata ei…

După câte se pare, Kate Middleton a primit ceva sfaturi în materie de fashion de la cumnata ei, Meghan Markle, cel puțin așa reiese din fotografiile date publicității de la cea mai recentă apariție a sa, deoarece outfitul ei este asemănător cu cel purtat de Ducesa de Sussex la ultima ei misiune oficială în Canada.

Kate Middleton are haine mai ieftine ca Meghan Markle

Aflată în vizită la Careau Children’s Centre, în Cardiff, Ducesa de Cambridge a renunțat la paleta coloristică ce o caracterizează, alegând un palton clasic, de culoare camel, care i-a făcut imediat pe fanii regali să o compare cu Meghan. Singura diferență este că Ducesa de Cambridge a ales o haină Massimo Dutti în valoare de 149 de lire sterline, în timp ce Meghan, deși este fan declarat al aceluiași brand, a purtat un palton Reiss asemănător ca model și de aceeași culoare ceva mai scump (269 de lire sterline). Coincidență sau nu, ambele au asortat la palton malete și fuste midi.

Fustă din magazin mass market

Kate a dovedit însă încă o dată că este Regina chilipirurilor, spre deosebire de Meghan, a cărei fustă a costat 89 de lire, Ducesa de Cambridge purtând la elegantul palton o fustă plisată leopard print, de la Zara, un magazin mass market foarte popular și la noi, achiziționată cu doar 10 lire sterline! așadar, nu este de mirare că Ducesa de Cambridge este un style icon pentru femeile din lumea întreagă, care pot să-i copieze ținutele 1 la 1, dat fiind că multe dintre outfiturile ei sunt destul de accesibile ca preț.

Cât despre palton, e greu de spus dacă Kate a copiat-o pe Meghan Markle, dat fiind că este vorba despre o piesă clasică, ce nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. În orice caz, nouă ne-au plăcut amândouă.

Foto: Profimedia, Hepta, zara.com

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter