Kate Middleton – Apariţie de senzaţie într-o rochie roşie accesorizată cu tiara Prinţesei Diana

Publicat pe

Ducesa de Cambridge a reuşit un nou look de senzaţie când şi-a făcut apariţia la evenimentul anual de la Palatul Buckingham organizat în onoarea membrilor corpului diplomatic.

 

Kate a ales o rochie roşie semnată Jenny Packham, unul dintre stiliştii săi preferaţi, pe care a accesorizat-o cu o tiara cu totul specială. Cunoscută sub numele de Lover’s Knot şi creată din perle şi diamante, aceasta i-a fost oferită de Regina Elisabeta a II-a Prinţesei Diana în 1981 cu ocazia căsătoriei ei cu Prinţul Charles.

 

kate

 

Lady Di a adorat această bijuterie pe care a purtat-o în diferite rânduri la evenimentele oficiale şi pe care a trebuit să o restituie în momentul în care a divorţat de Charles.

 

Nu este pentru prima dată când Kate poartă acest accesoriu, care s-a regăsit în ţinuta sa şi în 2015, cu ocazia aceluiaşi eveniment.

 

regina-portret

 

Bineînţeles, Kate a purtat şi de data aceasta inelul din safire pe care William i l-a oferit cu ocazia logodnei şi care i-a aparţinut de asemenea Dianei.

 

Evenimentul de la Palatul Buckingham a fost ocazia perfectă pentru Regină să realizeze un nou portret alături de familia sa, în fotografie fiindu-i alături Reginei Printii William, Charles si Printul consort, dar si Kate si Camilla.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter