Kate Middleton - Cât de bine arată în ultimul trimestru de sarcină!

Publicat pe

Însărcinată în 7 luni, Kate Middleton a făcut o vizită la Portsmouth pentru a-şi exprima susţinerea faţă de campania dusă de cvadruplul campion britanic la navigaţie, Sir Ben Ainslie, care va concura în 2017 la cea de-a 35 Cupă a Americii.

 

Bronzată după vacanţa petrecută cu familai în Caraibe, Kate a ales pentru acest eveniment un mantou de lână alb, o creaţie Max Mara care i-a pus în evidenţă tenul şi i-a ascuns destul de bine burtica. Ea a primit cu bucurie un tricou Ben Ainslie Racing team, un cadou pentru Prinţul George, în vârstă de 1 an şi jumătate.

 

Kate a vizitat şi Turnul Spinnaker, embela oraşului Portsmouth, care cu cei 170 de metri ai săi domină localitatea.

 

Ducesa de Cambridge urmează să nască în luna aprilie cel de-al doilea copil şi, deşi la început sarcina i-a pus ceva probleme, acum se simte minunat şi îşi îndeplineşte cu zâmbetul pe buze obligaţiile.

 

Foto: Northfoto

 

Kate Middleton - Cât de bine arată în ultimul trimestru de sarcină!Kate Middleton - Cât de bine arată în ultimul trimestru de sarcină!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter