Dieta secretă a lui Kate Middleton. Cum își menține silueta suplă, la 41 de ani

Publicat pe

Dieta secretă a lui Kate Middleton. Kate MIddleton este considerată o adevărată emblemă a stilului și a eleganței. Soția prințului William nu este respectată doar pentru ținutele sale impecabile, ci și pentru carisma ei. Kate Middleton reprezintă într-adevăr imaginea prințesei perfecte, frumoasă și cu o siluetă perfectă. Multe femei doresc să știe cum a reușit soția lui William să aibă talie de viespe, deși a născut trei copii. Secretul este o dietă specială, bazată pe proteine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dieta secretă a lui Kate Middleton. Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine ale momentului. Soția prințului William a fost adeseori asemănată cu regretata Lady Diana, datorită eleganței și a naturaleței. Kate Middleton și prințul William s-au cunoscut pe vremea când erau studenți. Ulterior s-au reîntâlnit la o petrecere și și-au dat seama că sunt sortiți unul altuia. Kate a adus pe lume trei copii, însă a revenit la silueta de model, după fiecare naștere. Secretul lui Kate Middleton a ieșit la iveală. Se pare că prințesa urmează o dietă bazată pe proteine, în defavoarea carbohidraților și a grăsimilor.

Dieta secretă a lui Kate Middleton. Cum își menține silueta suplă, la 41 de aniDieta secretă a lui Kate Middleton. Cum își menține silueta suplă, la 41 de ani

Dieta secretă a lui Kate Middleton

Kate Middleton este recunoscută pentru grația ei desăvârșită și pentru trupul său armonios, cu talie de viespe. Prințesa de Wales a reușit să-și păstreze de-a lungul anilor aceleași proporții de model, chiar și după ce dat naștere celor trei copii, Charlotte, George și Louis. Kate Middleton a ținut o dietă strictă pentru a reveni la dimensiunile de dinainte. Este vorba despre o dietă restrictivă, care poartă numele de Dieta Dukan. Acest regim implică o alimentație bazată aproape în întregime pe proteine, fără grăsimi și fără carbohidrați. Kate Middleton apelează de mult timp la această dietă. Chiar înainte de nunta cu prințul William, Kate a slăbit câteva kilograme, datorită regimului Dukan.

Citește și: Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun. Ce nu are voie să facă în prezența Regelui Charles

Citește și: Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

Citește și: Andra Volos și Robert Lele, cântăreț de manele, formează un cuplu: „Nu avem de ce să ne ferim'

Citește și: Ștefan Bănică Jr. își celebrează, azi, onomastica: „Diseară o facem lată”

Nutriționista Suzy Burrel a afirmat că dieta Dukan este alcătuită din patru faze: atac, croazieră, consolidare și stabilizare.

Este pur și simplu un plan bogat în proteine, inițial urmat de reintroducerea treptată a unei cantități mici de carbohidrați integrali și o mulțime de fructe și legume proaspete‘, spune Burrell.

Ce mănâncă Kate Middleton în timpul dietei Dukan

Deși deține un rang princiar, la casa regală britanică, lui Kate Middleton îi place să-și prepare singură mâncarea de regim. Prințesa de Wales are câteodată parte de ajutorul celor trei copii ai ei, Charlotte, George și Louis. Dieta Dukan se bazează pe proteine din carne și lactate cu un conținut scăzut de grăsimi. De asemenea, carbohidrații trebuie evitați.

În timpul fazei de atac, care durează între patru și șase zile, Kate Middleton mănâncă numai proteine degresate, carne slabă sau lactate. Carbohidrații sunt cu desăvârșire interziși.

Faza de „croazieră” include anumite legume, iar în etapa de „consolidare” se pot mânca unele fructe, carbohidrați. Sunt permise, de asemenea, două mese de „răsfăț”, în care pot fi consumate cu moderație mâncăruri preferate.

Etapele de croazieră și consolidare pot dura în funcție de obiectivul fiecărei persoane. Faza de „stabilizare” va dura toată viața și presupune că o dată pe săptămâna se va ține dieta de „atac”.

Sursa FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă