Kate Middleton – Început perfect de turneu în India. Ţinutele minunate purtate de Ducesă

Publicat pe

După recepţia organizată la Palatul Kensington, Prinţul William şi Kate Middleton au plecat într-un turneuîn India şi Bhutan, unde se vor afla pentru 6 zile.

 

Prima oprire a cuplului regal a fost la Mumbai unde cei doi s-au cazat la Taj Mahal Palace Hotel, locul atentatelor teroriste din 2008 când au murit 188 de persoane, iar alte peste 300 au fost rănite. Cei doi au depus o coroană de flori în memoria victimelor şi au discutat cu personalul hotelului.

 

Kate Middleton a a avut un început perfect de turneu, Ducesa arătatând splendid în ţinutele alese. Primul outfit a fost reprezentat de o rochie roşie semnată  Alexander McQueen al carei imprimeu aminteşte de cel specific Indiei.

 

A urmat o întâlnire cu jucătorii unei echipe de cricket, pentru care Kate Middleton a ales o rochie lejeră şi apoi o gală la Bollywood unde Ducesa a strălucit într-o rochie elegantă, de un albastru puternic.

 

Rochia pe care Ducesa a purtat-o la gală este semnată de Jenny Packham, unul dintre designerii săi preferaţi, pe care a accesorizat-o cu cercei creaţi de bijutierul indian Amrapali.

 

Cuplul a avut ocazia să se întâlnească cu unii dintre cei mai cunoscuţi actori ai Indiei, Shah Rukh Khan, Aishwarya Rai Bachchan sau Shilpa Shetty.

 

Din programul turneului vor mai face parte o vizită la New-Dehli unde îi vor aduce un omagiu lui Mahatma Gandhi, o ceremonie organizată în cinstea Reginei Elisabeta a II-a, vizitarea Parcului naţional Kaziranga, iar 2 zile cei doi vor vizita micul regat al Bhutanului.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Kate Middleton – Început perfect de turneu în India. Ţinutele minunate purtate de DucesăKate Middleton – Început perfect de turneu în India. Ţinutele minunate purtate de Ducesă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter