Kate Middleton – Început perfect de turneu în India. Ţinutele minunate purtate de Ducesă

Publicat pe

După recepţia organizată la Palatul Kensington, Prinţul William şi Kate Middleton au plecat într-un turneuîn India şi Bhutan, unde se vor afla pentru 6 zile.

 

Prima oprire a cuplului regal a fost la Mumbai unde cei doi s-au cazat la Taj Mahal Palace Hotel, locul atentatelor teroriste din 2008 când au murit 188 de persoane, iar alte peste 300 au fost rănite. Cei doi au depus o coroană de flori în memoria victimelor şi au discutat cu personalul hotelului.

 

Kate Middleton a a avut un început perfect de turneu, Ducesa arătatând splendid în ţinutele alese. Primul outfit a fost reprezentat de o rochie roşie semnată  Alexander McQueen al carei imprimeu aminteşte de cel specific Indiei.

 

A urmat o întâlnire cu jucătorii unei echipe de cricket, pentru care Kate Middleton a ales o rochie lejeră şi apoi o gală la Bollywood unde Ducesa a strălucit într-o rochie elegantă, de un albastru puternic.

 

Rochia pe care Ducesa a purtat-o la gală este semnată de Jenny Packham, unul dintre designerii săi preferaţi, pe care a accesorizat-o cu cercei creaţi de bijutierul indian Amrapali.

 

Cuplul a avut ocazia să se întâlnească cu unii dintre cei mai cunoscuţi actori ai Indiei, Shah Rukh Khan, Aishwarya Rai Bachchan sau Shilpa Shetty.

 

Din programul turneului vor mai face parte o vizită la New-Dehli unde îi vor aduce un omagiu lui Mahatma Gandhi, o ceremonie organizată în cinstea Reginei Elisabeta a II-a, vizitarea Parcului naţional Kaziranga, iar 2 zile cei doi vor vizita micul regat al Bhutanului.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter