Kate Middleton și Prințul William au dat publicității fotografii de familie pe care le-au ascuns, până acum. Imaginile sunt adorabile!

Publicat pe

Pe 22 martie, în Marea Britanie s-a sărbătorit Ziua Mamei, iar cu această ocazie, Kate Middleton și Prințul William au dat publicității pentru prima oară niște fotografii adorabile de familie.

În plină pandemie de coronavirus, când un glob întreg se află sub amenințarea COVID-19, Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, au lăsat grijile deoparte pentru câteva momente și au sărbătorit Ziua Mamei, împărtășind cu cetățenii britanici, dar și cu fanii lor din lumea întreagă câteva fotografii de familie adorabile, menite să aducă un zâmbet pe chipurile lor îngrijorate.

Omagiu adus Dianei și mamei lui Kate Middleton

Ducii de Cambridge au postat pe contul oficial de Instagram al familiei o serie de fotografii neștiute, în semn de omagiu pentru femeile cărora le datorează viața. Kate și William au postat o fotografie cu ei alături de doi dintre copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, într-un moment de relaxare în familie, o fotografie cu Prințesa Diana alături de Prinții William și Harry când erau copii, o fotografie cu Carole Middleton, mama lui Kate, cu ea în brațe, când era bebeluș, dar și o pictură extrem de reușită pe care George a confecționat-o la școală pentru Kate, de Ziua Mamei.

Regina a postat o fotografie neștiută cu mama ei

Nici ceilalți membri ai familiei nu au rămas datori, poate cea mai impresionantă fotografie fiind un instantaneu din anul 1951 în care Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă alături de mama sa. Extrem de zâmbitoare și elegante, cele două își țin pălăriile care cu mâna, din cauza vântului care le joacă feste. Și Prințul charles a postat pe contul personal de Instagram o poză cu el și cu mama sa, Regina Elisabeta a II-a din anul 1950.

„Ziua Mamei reprezintă șansa de a le mulțumi și a le celebra pe toate mamele și pe cele care au grijă de noi, indiferent unde se află. Astăzi ar putea fi o zi diferită și grea pentru cei care, în mod obișnuit, ar fi petrecut alături de mamele lor, pentru că trebuie să ne adaptăm schimbărilor intervenite în rutina noastră obișnuită și în modul de viață. Dar, mamelor din întreaga lume, ne gândim la voi și vă dorim să aveți o zi specială!”, a fost mesajul publicat pe contul de Instagram al Familiei Regale Britanice.

Foto: Hepta, Instagram

Kate Middleton și Prințul William au dat publicității fotografii de familie pe care le-au ascuns, până acum. Imaginile sunt adorabile!Kate Middleton și Prințul William au dat publicității fotografii de familie pe care le-au ascuns, până acum. Imaginile sunt adorabile!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter