Kate Middleton şi Prinţul William, la Royal Ascot 2016

Publicat pe

Royal Ascit, cel mai mare eveniment hipic din Marea Britanie, se desfăşoară în aceste zile, iar de la el nu putea lipsi cel mai îndrăgit cuplu din regat.

 

Prinţul William şi Kate Middleton şi-au făcut ieri apariţia mult-aşteptată, iar toate privirile au fost îndreptate din nou spre Ducesa.

 

Aceasta a purtat o superbă rochie albă din dantelă, pe care, aşa cum ne-a obişnuit, a mai îmbrăcat-o şi cu altă ocazie. Creaţia poartă semnătura Casei Dolce&Gabbana, iar preţul său aproximativ este de 4.000 de euro. Kate a purtat-o pentru prima dată chiar în luna mai la un alt eveniment hipic, Royal Windsor Horse Show, însă atunci şi-a completat outfit-ul cu o capă roşie Zara.

 

Cum vremea a fost perfectă de data aceasta, minunata rochie alba a putut fi admirată în întregime, Ducesa alegând să o accesorizeze cu o pălărie creată de Jane Taylor.

 

În timp ce Prinţul William este un mare iubitor de cai, Kate este alergică la aceste animale. Ea a luat totuşi lecţii de călărie pentru a putea ieşi la plimbare alături de William. „Caii reprezintă o parte importantă din viaţa lui. A crescut privind-o pe mama lui, prinţesa Diana, călărind şi a vrut încă de mic să înveţe să facă şi el acelaşi lucru.'

 

Regina Elisabetaa a -II-a, Prinţul Charles şi Camilla, Prinţesa Anne au asistat, de asemenea, la întrecerile hipice la care a fost invitată inclusiv Prinţesa Mary a Danemarcei, foarte elegantă într-o ţinută corai.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton şi Prinţul William, la Royal Ascot 2016Kate Middleton şi Prinţul William, la Royal Ascot 2016
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter