Kate Moss – Style-icon-ul a lansat o nouă colecţie de haine. Fanii au fost în delir.

Publicat pe

Kate Moss a creat o nouă colecţie pentru Topshop, iar lansarea ei a provocat entuziasm printre fanii top modelului, dar şi ai brand-ului britanic. Începută în 2007, colaborarea dintre Kate Moss şi Topshop a fost reluată acum printr-o nouă colecţie inspirată din stilul ei.

Kate Moss – Style-icon-ul a lansat o nouă colecţie de haine. Fanii au fost în delir. Kate Moss – Style-icon-ul a lansat o nouă colecţie de haine. Fanii au fost în delir.

La evenimentul de lansare găzduit de magazinul de pe Oxford Street, Kate a avut alături numeroase prietene, printre care s-au aflat Naomi Campbell şi Sienna Miller, îmbrăcate în rochii argintii.

 

Kate Moss şi-a făcut apariţia într-un costum negru cu inserţii strălucitoare pe care l-a accesorizat cu o pereche de pantofi cu toc înalt şi le-a dorit celor prezenţi: Happy shopping'.

 

Noua colecţie este disponibilă de astăzi în magazinele Tophop şi Nordstorm din Marea Britanie, iar fashionistele care nu au ocazia să ajungă la Londra în următoarea perioadă pot comanda piesele de pe Nordstorm.com şi Net-a-porter.com.

 

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter