Kate şi William, la un celebru eveniment dedicat florilor

Publicat pe

Membrii ai familiei regale a Marii Britanii au participat la deschiderea expoziţiei florale Chelsea Flower Show, iar printre aceştia s-au aflat inclusiv Regina Elisabeta a II-a şi ducii de Cambridge.

Prinţul Harry, Prinţesele Beatrice şi Eugenie, precum şi Prinţesa Anne s-au aflat si ei printre vizitatorii de sânge albastru care au admirat frumuseţea florilor şi le-au simţit miresmele.

Kate şi William au avut o noua apariţie foarte elegantă, Kate alegând să poarte o rochie-mantou de culoare verde, semnată Catherine Walker, un outfit pe care nu il imbraca pentru prima data. Ducesa a mai purtat aceasta tinuta si intr-o vizita in Canberra in 2014.

Cei doi au putut să admire crizantema roz care poartă numele Prinţesei Charlotte şi care concurează pentru Premiul „Floarea anului' la acest eveniment. Numită „Rossano Charlotte', aceasta poate fi cumpărată dintr-un lanţ de supermarketuri începând din data de 2 mai, ziua de naştere a Prinţei, iar un procent din vânzări merge catre o fundaţie pentru copii.

Floarea a fost creată de compania olandeză Deliflor, cel mai mare furnizor de crizanteme din lume, iar Kate si William au primit un buchet din aceste crizanteme la scurt timp după naşterea prinţesei.

Foto: Hepta

Kate şi William, la un celebru eveniment dedicat florilorKate şi William, la un celebru eveniment dedicat florilor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter