Kate Upton, luată de val și aruncată în mare în timpul unui shooting! (video)

Publicat pe

Superbul model Kate Upton a avut parte recent, în timpul unui shooting, de o întâmplare extrem de neplăcută, fiind la un pas să se înece din cauza unui val răzleț, care a aruncat-o de pe stânca pe care poza direct în mare…

 

Dacă își închipuie cineva că profesia de model este una lipsită de riscuri, ei bine, se înșală! De la accidentele de pa catwalk cauzate de pantofii mult prea înalți sau de outfiturile incommode și până la accidente neașteptate, petrecute din cauza capriciilor naturii, nimic nu e exclus, iar asta a demonstrate-o recent superba Kate Upton (25), care a fost victim unui accident stupid, într-o clipă de neatenție.

Modelul a pozat recent pentru Sport Illustrated Swimsuit Edition, iar în momentul în care s-a urcat pe stâncă, topless, cu niște bikini minuscule și o fustă lungă din tul, arătând, de altfel, senzațional, și-a semnat condamnarea' fără să știe… Concentrată să asculte indicațiile regizorale – modelul trebuia să zâmbească, să aibă o atitudine sexy și o anumită poziție, ceea ce nu era deloc ușor în condițiile în care stânca era udă, iar ea își acoperea sânii cu mâinile, deci nu-și putea ține echilibrul – Kate nu a considerat că valurile care se loveau de stâncă ar reprezenta un pericol, și rău a făcut.

În plus, unul dintre membrii echipei, care a urcat și el pe stâncă pentru a-i mai da indicații, i-a distras și el atenția, iar în momentul următor, Kate a fost pur și simplu măturată de un val de pe stâncă, modelul căzând spectaculos, dar și periculos. Ulterior, într-un video postat pe pagina de Instagram a Sports Illustrated, Kate a povestit: „Valul care urma să vină nu a părut atât de mare din punctul meu de vedere, dar trebuie că a lovit stânca la momentul potrivit. Fusta, cu tot tulul acela, este extrem de grea, mai ales când este udă, așa că m-a tras în jos'. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, Kate nefiind rănită, însă puțin a lipsit! Trebuie să recunoaștem totuși că, inclusiv în momentul dramatic al accidentului, modelul tot sexy arăta…

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter