Katherine Heigl, starul din "Anatomia lui Grey", a născut un băieţel

Publicat pe

Actriţa Katherine Heigl, cunoscută pentru rolul din serialul „Anatomia lui Grey', a adus pe lume un băieţel, acesta fiind primul ei copil biologic.

 

Căsătorită cu Josh Kelly, Katherine, în vârstă de 38 de ani, a devenit, de fapt, mamă pentru a 3-a oară, cei doi mai având două fetiţe, Adalaide (4) şi Naleigh (8), pe care le-au adoptat.

 

Actriţa a mărturisit că a luat în considerare mai întâi adopţia, iar sarcina era doar o posibilitate. Din fericire, atunci când îşi luase gândul că va mai putea avea un copil biologic, a rămas însărcinată.  Baietelul a primit numele Joshua Bishop Kelly Jr., iar cei doi parinti sunt extrem de incantati ca si-au marit familia.

 

În luna iunie, Kathrine si sotul ei au anunţat că aşteaptă primul lor copil împreună, iar actrita şi-a ţinut fanii de pe Instagram, dar şi pe care care i-au accesat blogul personal Heavenly Days la curent cu evoluţia sarcinii.

 

„Este o perioadă incredibil de interesantă pentru noi, plină de speranţă, aşteptare şi hormoni. Bine, doar eu am hormoni, dar toţi cei din familie ajung să se bucure de ei. Nimic altceva nu ne-ar fi produs atâta bucurie decât această veste pe care le-o dăm, în sfârşit, fanilor noştri', mărturisea ea.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

Katherine Heigl a adoptat o fetita din Coreea

Katherine Heigl isi prezinta fetita

Katherine Heigl era sa-si piarda rochia pe scena

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter