Keira Knightley la 30 de ani: Viaţa ei în fotografii

Publicat pe

Pe 26 martie, Keira Knightley împlineşte 30 de ani, vârstă la care frumoasa actriţă britanică este însărcinată cu primul ei copil.

 

Graţioasă şi talentată, Keira s-a impus repede, alternând blockbuserele cu filmele de autor. I se potrivesc mănuşa rolurile de epocă, precum cel făcut în „Mândrie şi prejudecată', dar are resurse pentru a interpreta o paletă largă de personaje. Keira a jucat perfect în „Piraţii din Cariabe', a câştigat castingul pentru „Anna Karenina' şi a fost surprinzătoare în „Never Let Me Go'.

 

Căsătorită cu Jmaes Righton, Keira este de mulţi ani imaginea Mademoiselle Coco, purtând adesea creaţii Chanel pe covorul roşu.

 

Cel mai recent film al ei, „The Imitation Game' a adus-o alături de Benedict Cumberbatch, iar în curând va putea fi văzută în lungmetrajul „Everest', în care joacă împreună cu Robin Wright.

 

Prinzând încredere, Keira şi-a rafinat stilul vestimentar de la an la an, făcând o pasiune pentru rochiile couture pe care le poartă cu un machiaj dramatic.

 

Foto: Hepta

 

Keira Knightley la 30 de ani: Viaţa ei în fotografiiKeira Knightley la 30 de ani: Viaţa ei în fotografii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter