Khloe Kardashian a dezvăluit în sfârșit sexul viitorului său copil!

Publicat pe

După ce surorile sale, Kim Kardashian și Kylie Jenner au devenit mame, iată că a venit și rândul lui Khloe Kardashian să intre în atenția presei, vedeta urmând să nască în luna aprilie. Recent, aceasta a dezvăluit în sfârșit sexul viitorului său copil.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

După ce Kim și-a mărit familia prin intermediul unei mame-surogat, care a adus pe lume o fetiță, a venit rândul surorii sale mai mici Kylie să devină mama, însă șirul nașterilor din celebrul clan nu s-a oprit aici – Khloe Kardashian va naște în luna aprilie și a anunțat curând că nou-născutul va fi tot o fetiță!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Khloe Kardashian (33) și iubitul ei, baschetbalistul Tristan Thompson (26), cu care vedeta de reality show are o relație din anul 2016, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil, vedeta dorindu-și de multă vreme să devină mama. Khloe a așteptat însă finalul sezonului reality-show-ului Keeeping Up With The Kardashians pentru a le da fanilor săi vestea cea mare. De fapt, cea care care și-a anunțat sora că este însărcinată cu o fetiță a fost chiar sora ei Kylie, care discutase cu medicul lui Khloe. Prima reacție a lui Khloe a fost de dezamăgire, deoarece vedeta era convinsă că va avea un băiețel…

Doar câteva ore mai târziu, Khloe a revenit cu o postare pe Twitter, în care și-a exprimat încântarea că va deveni mămica unei fetițe. Acum sunt atât de încântată că fiica mea le va avea mereu alături pe cele mai bune prietene ale sale Chicago și Stormi! Dumnezeu e extraordinar! Îți mulțumim, Doamne, pentru prințesa noastră!', a scris ea. Într-adevăr, fetița lui Khloe Kardashian, ce va veni pe lume luna viitoare, va avea două verișoare foarte apropiate de vârstă, Chicago (fiica lui Kim) fiind născută pe 15 ianuarie, iar Stormi (fiica lui Kylie Jenner), pe 1 februarie.

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter