Kim Kardashian și Kylie Jenner au două sosii identice. Așa ceva nu ați mai văzut!

Publicat pe

Kim Kardashian și Kylie Jenner vor putea de acum înainte să participe la mai multe evenimente deodată, iar asta nu pentru că s-a invitat teleportarea, ci fiindcă au două sosii identice, surorile Sonia și Fyza Ali!

 

Kylie Jenner și Kim Kardashian (cele adevărate!)

 

S-ar putea crede că am auzit și am văzut atâtea, încât nimic nu ar mai putea să ne mai surprindă, dar iată că, recent, două surori de naționalitate arabă, Sonia și Fyza Ali, au reușit să lase pe toată lumea cu gurile căscate. Și asta nu pentru că cele două ar fi reușit să copieze stilul vestimentar al lui Kim Kardashian și Kylie Jenner – asta fac trei sferturi dintre puștoaicele de pe planetă! –, ci pentru că seamănă leit cu cele două surori. Nu, nu este vorba despre o asemănare întâmplătoare, chiar dacă toți avem câte un „geamăn' în cine știe ce colț îndepărtat al lumii, pur și simplu este vorba despre un act intenționat – cele două surori și-au făcut operații estetice pentru a semăna cu cele două surori celebre!

 

Sonia și Fyza Ali, sosiile lui Kim Kardashian și Kylie Jenner

 

Citește și: Mădălina Ghenea – extrem de sexy la 29 de ani. Cum s-a îmbrăcat vedeta de ziua ei

Conform Harper’s Bazaar, se pare că cele două surori, care trăiesc în Dubai și în Kuweit, și-ar fi făcut o mulțime de operații estetice pentru a ajunge să semene cu cele două dive pe care le idolatrizează. Nu știm câți bani au intrat în buzunarele chirurgilor esteticieni pentru aceste modificări, dar rezultatul a fost absolut uimitor. Privind fotografiile, chiar și celor care le cunosc personal pe Kim și pe Kylie le este greu să deosebească sosiile de modelele lor.

 

 

 

 

Citește și: Andreea Mantea – vacanță de vis alături de fiul ei, în Turcia. așa arată vedeta în costum de baie!

Cele două sosii au un cont de Instagram comun, foarte urmărit, cu descrierea Sisters Makeup Artist Beauty & Lifestyle Bloggers'. Sonia este cea care s-a operat pentru a semăna cu Kim, iar Fyza este copia fidelă a lui Kylie. Cu siguranță, cele două surori nu au luat această decizie întâmplător, Fyza este make-up artist și are deja printre clienți personaje cu sânge albastru din Orientul Mijlociu. Această schimbare le-a adus pe ea și pe sora ei în atenția presei internaționale, iar acum nu rămâne decât să înceapă să curgă contractele. În plus, cele două surori nu numai că arată ca idolii lor, dar se și îmbracă și se fardează la fel ca ele, așadar, cât de curând, ar putea fi invitate la evenimente, pe post de sosii sau chiar în nume propriu, pentru că deja au făcut senzație… Cine știe, poate Kim și Kylie, în cele din urmă, se vor împrieteni cu ele!

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter