Kim Kardashian și Kanye West cheltuiesc 1,5 milioane de dolari pentru a asigura paza mamei-surogat ce le poartă copilul!

Publicat pe

Celebritatea vine la pachet și cu o mulțime de inconveniente, iar când ești una dintre cele mai populare vedete de pe planetă trebuie să iei în calcul că, în afară de admiratori, vei avea întotdeauna parte și de hateri și nu numai… Din motive lesne de înțeles, Kim Kardashian și Kanye West cheltuiesc 1,5 milioane de dolari pentru a asigura paza mamei-surogat ce le poartă copilul!

Vedeta de reality show Kim Kardashian (36) și celebrul rapper Kanye West (40) sunt pe cale să devină pentru a treia oară părinți, de data asta însă prin intermediul unei mame-surogat, deoarece, conform opiniei medicilor, lui Kim i-ar fi pusă viața serios în pericol în cazul unei eventuale sarcini. Și cum faimosul cuplu nu a renunțat la ideea de a mai avea încă un copil, ideea de a apela la o mamă-surogat a fost una salvatoare. Și pentru că cei doi soți doresc ca bebelușul lor să se nască în cele mai bune condiții s-au ocupat din timp ca mamei-surogat să nu-i lipsească nimic.

Citește și: Alexandra Dinu a dezvăluit secretul siluetei sale: „Metoda este foarte simplă și constă în…”

Kim, alături de North West (4) și Saint West (1).

Citește și: Ilinca Vandici se pregătește de nuntă, dar și de botez. Când vor avea loc evenimentele și ce spune despre cea mai importantă zi din viața ei – VIDEO

După câte spun apropiații cuplului, pe cei doi venirea pe lume a noului membru al familiei Kardashian-West, o fetiță, îi va costa pe cei doi părinți nici mai mult, nici mai puțin decât 1,5 milioane de doalari! Vedetele, care au avut partea lor de experiențe neplăcute de-a lungul timpului (vă mai amintiți de jaful armat de la hotelul din Paris căruia i-a căzut victimă Kim?), s-au asigurat că mama-surogat va avea în primul rând condiții perfecte de trai, dar și pază și protecție zi și noapte, iar asta presupune niște cheltuieli uriașe.

 

Citește și: Alexia Talavutis s-a căsătorit la malul mării

Conform unui apropiat al cuplului, cei doi i-ar fi găsit femeii care le va aduce pe lume copilul o locuință, într-o suburbie a orașului Los Angeles, într-o zonă în care nu mulți dintre cei din clasa de mijloc își permit să locuiască.  E o casă foarte drăguță, cu etaj, iar Kanye a instalat camere de filmat sofisticate atât în casă, cât și în afara ei, pentru a asigura securitatea.' Mai mult, a angajat șase bodyguarzi care lucrează prin rotație, timp de nouă luni, și a cumpărat 4 mașini, mama-surogat având și șofer personal. Într-adevăr, se pare să cei doi soți nu au precupețit niciun efort pentru ca viitorul lor copil să vină pe lume fără probleme, dar este oarecum ironic că cea care le va naște copilul primește pentru acest lucru doar 45.000 de dolari, cu siguranță cu mult mai puțin decât cei care îi asigură paza…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter