Kirk Douglas – o legendă în viață! Actorul a împlinit 101 ani!

Publicat pe

Actor, regizor și producător, Kirk Douglas este o legendă în viață, unul dintre supraviețuitorii Epocii de Aur a Hollywood-ului. În cariera sa de 64 de ani a apărut în 90 de filme, dar, paradoxal, și viața lui personală a fost la fel de plină , actorul fiind căsătorit de două ori, însă 64 de ani cu aceeași femeie! Recent, Kirk Douglas a împlinit 101 ani, iar momentul a fost marcat cu fast de familie.

 

La 101 ani, vârstă la care unii nu îndrăznesc nici să viseze, Kirk Douglas e încă „verde”, iar asta a putut vedea toată lumea recent, când nepotul lui Dylan Douglas (fiul lui Michael Douglas și al lui Catherine Zeta-Jones) a postat pe Instagram fotografii de la aniversarea bunicului său. Actorul are patru fii, cinci nepoți și urmează în curând să devină străbunic. La cât de bine se ține – lucru confirmat chiar de el, care declară că e sănătos tun – nu ne îndoim că va participa și la aniversările strănepoților mulți ani de acum înainte.

 

Cel mai impresionant este însă, cu siguranță, faptul că Douglas, la 101 ani, încă o are alături pe soția sa, Anne, în vârstă de 98 de ani. Anne este cea de a doua soție a celui ce a fost un adevărat sex simbol al Hollywood-ului, cei doi fiind împreună de nu mai puțin de 64 de ani. Înainte de ea, Kirk Douglas a fost căsătorit, din 1943 până în 1954, cu Diana Hill, care i-a dăruit doi fii Kirk, unul dintre ei fiind Michael Douglas), însă cei doi s-au despărțit din cauza infidelității lui Kirk, care a fost un adevărat donjuan la viața lui, fiind unul dintre cei mai râvniți bărbați din Cetatea Filmului. În 1954, Michael s-a căsătorit cu Anne Buydens, care, cu siguranță a închis ochii la escapadele actorului, fiindcă atunci când ai în palmares actrițe ca Joan Crawford, Lana turner, Rita Hayworth, Ava Gardner și Marlene Dietrich, e greu de crezut că te mai poate opri ceva sau cineva.

 

Acum, pe faimosul actor l-a oprit, probabil, vârsta, iar soția lui e în sfârșit recompensată pentru faptul că i-a fost alături atâția ani cu bune, și cu rele. Cei doi au o familie frumoasă și multe amintiri de transmis nepoților. Cel puțin starului din „Spartacus” i-ar trebui ani de zile ca să povestească doar despre cele 90 de filme în care a jucat, darmite despre aventurile sale galante… Acum a fost însă fericit să fie înconjurat de soție, nepoți și o parte dintre copii, să-și audă nora cântându-i „La multi ani!” online (Katherine nu a putut participa la aniversarea socrului său, din păcate), dar cel mai încântat a fost, bănuim, de faptul că a primit liber la vodcă de la medicul său personal. Acesta, de altfel bun prieten al lui Kirk, îi permite actorului, o dată pe an, să guste din licoarea sa preferată. Un motiv suficient de puternic pentru ca Douglas să-și aștepte cu nerăbdare următoarea aniversare!

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Kirk Douglas – o legendă în viață! Actorul a împlinit 101 ani!Kirk Douglas – o legendă în viață! Actorul a împlinit 101 ani!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter