Kristen Stewart iubește din nou

Publicat pe

Acum trei ani, spre dezamăgirea fanilor, actrița Kristen Stewart se despărțea de Robert Pattinson, iubitul și colegul ei de platou la saga Twilight'.

 

Povestea romantică dintre vampirul Edward și Bella Swan a aprins imaginația a mii de fani din lumea întreagă, care au urmărit cu sufletul la gură seria Amurg', mai ales de când dragostea dintre cei doi a depășit marele ecran, aceștia devenind iubiți și în viața reală. Din păcate, după patru ani de relație și după aventura pe care Kristen a avut-o cu un regizor de la Hollywood, faimosul cuplu s-a destrămat.

După o perioadă extrem de agitată, viața actriței pare să fi intrat pe un făgaș normal, pentru că este din nou îndrăgostită și, conform apropiaților săi, de data asta chiar pare să-și fi găsit sufletul-pereche. Ceea ce, la început, părea să fie doar un zvon fără vreo bază reală acum s-a confirmat, deoarece Kristen și noua ei iubire nu-și mai ascund relația și au devenit practic inseparabile. Da, inseparabile, pentru că actrița are o iubită, nu un iubit!

Kristen, 26 de ani, și Annie Clark, cunoscută și sub numele de St. Vincent, o muziciană în vârstă de 34 de ani, sunt de ceva timp împreună și relația lor merge atât de bine, încât actrița le-a prezentat-o deja părinților și prietenilor pe iubita ei. De altfel, apropiații lor, care le consideră un cuplu extrem de drăguț, sunt convinși că nu e decât o problemă de timp până când cele două se vor muta împreună. Din păcate pentru fanii lui Kristen și ai lui Robert, care sperau într-o poveste de dragoste fără sfârșit ]ntre cei doi, saga Amurg' a devenit de mult istorie, iar pe strada Bellei a ieșit din nou soarele…

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter