Kylie Jenner trăiește cu paste, pizza și înghețată. Cât s-a îngrășat pe timpul sarcinii

Publicat pe

Kylie Jenner a fost mai degrabă o prezență discrete pe timpul sarcinii sale, pe care, de altfel, și acum se străduiește să o ascundă. Se pare că motivul pentru care a ales să fie mai low profile este însă cu totul altul – vedeta trăiește cu paste, pizza și înghețată și a luat mult în greutate în ultimul timp.

 

În timp ce sora ei, Khloe (33),  se bucură de sarcină și împărtășește cu fanii momente din această perioadă fericită a vieții sale, Kylie (20) este chiar opusul, aproape că nu mai iese din casă. Dacă la început se bănuia că vedeta dorește să-și țină ascunsă sarcina din motive ce țineau de marketing, iată că acum Kylie are, se pare, o altă problemă. Conform surselor din anturajul vedetei, care s-au confesat pentru Hollywood Reporter, tânăra nu se simte deloc confortabil în propria piele, dat fiind că, în ultimul timp, s-a îngrășat destul de mult. Poate nu mai mult decât e permis în sarcină, însă, cu siguranță, mai mult decât îi este permis unei dive a Instagramului.

 

Kylie se luptă cu multe kilograme în plus pe care le-a pus pe ea în ultimele săptămâni de sarcină. Burta aceea uriașă e ceva ce nu a mai experimentat și la care nu s-a așteptat. Este în stare de șoc văzând ce se întâmplă cu trupul ei', a comentat sursa. Mai mult, Kylie a pierdut și lupta cu junk food-ul, în ultima vreme aceasta făcând chiar abuz de mâncăruri nesănătoase și, evident, hipercalorice. Poftele sale au crescut enorm și mănâncă non-stop. Are o dietă constantă, bazată pe pizza, paste și înghețată, de câteva săptămâni deja.'

Învață să faci pizza de casa cu această rețetă rapidă!

Evident, odată cu abuzul de mâncare au venit și kilogramele în plus, Kylie, care până recent era idolul puștoaicelor din lumea întreagă reușind să pună pe ea mai bine de 12 kilograme de-a lungul sarcinii. Cu toate acestea, preferă să nu iasă din casă decât să poarte haine de gravidă, deoarece consider că nu-I flatează deloc silueta, și, bineînțeles, pe Instagram se afișează cu mare grijă, evitând să-și arate sarcina. Stă în casă cu picioarele umflate, poartă papuci sau umblă chiar în picioarele goale toată ziua. Este pregătită să nască acest copil și să-și recapete trupul', afirmă apropiații ei.

 

În pofida neplăcerilor pe care i le-a creat sarcina și a faptului că nu se mai poate prezenta în lumina reflectoarelor, Kylie este fericită că va deveni mamă și abia așteaptă să-și vadă copilașul luna viitoare, când este preconizat să nască.

Kylie Jenner trăiește cu paste, pizza și înghețată. Cât s-a îngrășat pe timpul sarciniiKylie Jenner trăiește cu paste, pizza și înghețată. Cât s-a îngrășat pe timpul sarcinii

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter