La 25 de ani, soția lui Adrian Mutu are trup de fotomodel. Cum arată Sandra la doi ani de când a născut

Publicat pe

Adrian Mutu are cu ce se mândri! Fostul fotbalist are o soție de nota 10. La 25 de ani, Sandra Mutu are un trup de fotomodel pe care nu se ferește să și-l expună. A apărut recent într-o ținută minusculă!

La 22 de ani, Sandra și Adrian Mutu anunțat că vor deveni părinți. În anul 2017, ea a născut primul ei copil. Micuțul Tiago a venit pe lume și a provocat o bucurie imensă pentru părinți si bunici. Au trecut doi ani de atunci, iar Sandra e neschimbată.

Conform Cancan, Sandra este foarte mândră de felul în care arată și nu ezită să-și pună în valoare formele cu ținute răvășitoare. Recent, soția lui Adrian Mutu a ieșit în public îmbrăcată cu o rochiță elegantă, dar și super-sexy. Ea a apărut în fața unui bancomat din Capitală. La un moment dat, s-a aplecat pentru a introduce PIN-ul și a ridica banii. Picioarele drepte și tonifiate au ieșit în evidență!

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au cununat religios pe 15 octombrie 2017. Tot atunci a avut loc şi botezul fiului lor, Tiago.

La 25 de ani, soția lui Adrian Mutu are trup de fotomodel. Cum arată Sandra la doi ani de când a născutLa 25 de ani, soția lui Adrian Mutu are trup de fotomodel. Cum arată Sandra la doi ani de când a născut

Adrian Mutu, despre mariajele anterioare cu Alexandra şi Consuelo: „M-am precipitat!'

Adrian Mutu se consideră un bărbat matur acum și foarte fericit. La 40 de ani, fotbalistul se bucură de a treia căsnicie și, împreună cu actuala soție, Sandra și fiul lor de doi ani, Tiago locuiește în Emiratele Arabe Unite, de aproape un an, pentru că antrenează echipa de tineret a clubului Al Wahda. În privința mariajelor anterioare, cu Alexandra și Consuelo, Adrian Mutu recunoaște că s-a pripit, dar nu regretă deciziile.

Foto: Facebook, Cancan 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter