La 41 de ani, Nadine își dorește un al doilea copil. ”Vreau să înfiez”

La 41 de ani, Nadine își dorește un al doilea copil. ”Vreau să înfiez”

La 18 ani, Nadine cunoștea celebritatea cu Școala vedetelor', o celebritate greu de gestionat la vârsta aceea și pe care, din păcate, nu a știut să o folosească. Acum, la 41 de ani, recunoaște că nu se mai vede pe scenă, în schimb este o mamă dedicată, un excelent speaker motivațional și, nu în ultimul rând, Nadine este din nou elevă de liceu! Mai mult, vedeta își dorește un al doilea copil

La 23 de ani de la debutul fulminant în „Școala vedetelor', Nadine este aproape neschimbată, timpul nu pare să fi trecut peste ea, cel puțin nu din punct de vedere fizic. Este extrem de volubilă, de lipsită de inhibiții și are un umor savuros. Deși a renunțat la scenă, vedeta are o viață extrem de plină, familia și școala fiind pe primul plan. Da, școala! Oricât de ciudat ar părea, Nadine este din nou elevă de liceu. Deși ar fi putut să-și dea doar bacul, ea a decis că mai are multe lucruri de învățat, lucruri pe care acum, la 41 de ani, le recepționează altfel, așa că s-a înscris din nou în clasa a clasa a X-a la un liceu din Capitală!

„La 41 de ani, sunt elevă în clasa a X-a la fără frecvență'

Iată ce declară Nadine despre noua ei postură, cea de „școlăriță”: „La 41 de ani, sunt elevă în clasa a X-a la fără frecvență. Am avut școală în weekendul ăsta și chiar de ziua mea, pe 24 februarie, am avut și prima zi de școală. (…) Eu mi-am terminat școala, nu mi-am dat bacul. Puteam să-mi dau acum doar bacul, numai că eu vreau să fac lucrurile pe limba mea, după legea mea, după măsura mea. (…) Nu este nimic mai frumos decât să fii la 40 de ani, să citești Baltagul și s-o înțelegi pe Vitoria. Eu nu știu de ce trebuia să citesc la 14, 15, 16 ani sau când se citea… N-am priceput nimic. Era plictisitoare și enervantă (…) Ah! Acum l-am citit pe Ion, acum am Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război. Doamne, este pe noptieră, mă așteaptă cele două volume. Abia aștept să-mi fac lecțiile! De ce? Pentru că te restructurează. Este o legătură pierdută pe care ai șansa să o refaci, s-o vindeci, s-o repari, indiferent de vârstă.”

„Îmi doresc foarte tare să înfiez'

Nadine este însă, în egală măsură și o mamă dedicată, Noah, superbul ei băiețel, fiind răsfățatul familiei. Am întrebat-o dacă nu visează la o familie mai mare, iar artista a admis că și-ar dori foarte mult să mai înfieze un copil. Există însă o mică problemă… Noah nu este prea OK cu asta și nici soțul ei nu se prea dă în vânt după idee. „Un copil face parte din planurile de viitor, dar n-o să-l fac eu, pentru că Apostolescu nu mai vrea, că-l iubește p-ăsta prea mult și nu mai vrea altul, și nici el nu vrea, iar dacă-i spun de frate, plânge.' Nadine este însă convinsă că planurile divinității sunt altele… „Îmi doresc foarte tare să înfiez. Am înțeles de ce am 7 camere și un singur copil și trei mâțe, și-un cățel – ca să înfiez alți copii.' Să sperăm că vedeta va reuși să-și folosească talentul neîntrecut de speaker pentru a-și convinge familia, dar, sincer, ne cam îndoim, pentru că Noah pare să se simtă foarte bine în postura de copil unic. Până la urmă, atitudinea puștiului e de înțeles. Cine și-ar dori, în locul lui, să împartă atâta iubire cu altcineva?

Oana Pantazi