La 46 de ani, Angela Rusu va naște în aceeași perioadă cu fiica ei: "Trăim bucuria la dublu!"

Publicat pe

Angela Rusu este în al nouălea cer! La 46 de ani, cântăreața de muzică populară va fi și mamă, și bunică în aceeași perioadă pentru că și fiica ei va naște peste câteva luni, cu puțin timp înainte. Prin urmare, nepoțica va fi mai mare decât mătușa, iar Angela Rusu spune că bucuria din familia ei se trăiește acum la dublu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Angela Rusu şi fiica cea mare, Larisa, vor aduce pe lume fetițe peste câteva luni, la distanță de cinci săptămâni una de cealaltă.

La 46 de ani, Angela Rusu va naște în aceeași perioadă cu fiica ei: "Trăim bucuria la dublu!"La 46 de ani, Angela Rusu va naște în aceeași perioadă cu fiica ei: "Trăim bucuria la dublu!"

Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort', a mărturisit Angela (46 de ani) pe canalul ei de YouTube, la finele săptămânii trecute.

Citește și:

Previziunile lui Carmen Harra pentru Ilie Năstase, după ce și-ar fi bătut soția: „Rămâne singur în final!”

Diana Dondoe este însărcinată! Supermodelul s-a căsătorit, în secret, cu un actor francez

Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o. Ce s-a întâmplat înainte de scandal

Angela Rusu naște pe 1 iunie

Angela Rusu şi soţul ei, Marius, vor deveni părinţi pe 1 iunie, atunci a fost programată cezariana. Fiica ei, Larisa, în vârstă de 25 de ani, de profesie psiholog, este şi ea însărcinată şi va naşte tot o fetiţă, la finalul lunii aprilie.

Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună', a spus Angela Rusu pentru Click!.

Angela Rusu are un frățior de 3 ani și o mamă vitregă cu 15 ani mai tânără decât ea

Tatăl Angelei Rusu, în vârstă de 72 de ani, s-a căsătorit cu o superbă brunetă de 31 de ani, care i-a dăruit un băieţel, în anul 2017.

Tata este forţă, ca să zic aşa. Eu îl respect foarte mult şi e genul de bărbat care ştie să se comporte cu o femeie şi să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soţie bună şi au un copil tare reuşit. Mă bucur şi eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit', a spus Angela.

foto: Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter