La 50 de ani, Cindy Crawford se retrage din modelling

Publicat pe

Peste câteva săptămâni, Cindy Crawford, unul dintre supermodelele anilor 90, va împlini 50 de ani, moment în care îşi va încheia cariera în modelling.

 

Cindy a făcut anunţul în cadrul unui interviu pentru Hemisphere Magazine în care vorbeşte despre autobiografia ei, „Becoming'.

 

„Sunt sigură că voi mai face fotografii în următorii 10 ani, însă nu în calitate de model… Am lucrat cu toţi aceştia fotografi incredibili. De ce aş mai avea nevoie în plus? Nu pot continua să mă reinventez. Nu vreau să continui să dovedesc ceva'.

 

Recent, Cindy Crawford a pozat alături de Naomi Campbell şi Claudia Schiffer pentru campania Balmain primăvară-vară 2016, iar aceasta ar putea fi ultima ei participare importantă într-o campanie.

 

Cindy şi-a asigurat însă continuitatea datorită celor doi copii ai ei, Kaia şi Presley Gerber, ambii fotomodele. Despre Kaia, Cindy spune că are pielea, picioarele şi părul său şi că este din ce în ce mai frumoasă. Adolescenta a semnat deja un contract cu agenţia IMG şi a realizat mai multe pictoriale.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

La 50 de ani, Cindy Crawford se retrage din modellingLa 50 de ani, Cindy Crawford se retrage din modelling

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter