La 76 de ani, Petre Roman ține dietă mereu și face sport zilnic: "Are o disciplină impecabilă în tot ce face"

Publicat pe

La 76 de ani, Petre Roman arată și se simte excelent! Oana Roman a dezvăluit cum se menține tatăl ei în formă și care sunt lucrurile care îl fac fericit la această vârstă. Totodată, Oana Roman a recunoscut că, deși tatăl ei i-a oferit multe lecții de viață valoroase, n-a reușit să urmeze întocmai sfaturile lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe rețelele sale de socializare, Oana Roman a povestit că tatăl ei i-a oferit toată viața sfaturi importante, însă ea nu a reușit să le pună în practică. Vedeta dezvăluie că Petre Roman este un om disciplinat și ordonat din toate punctele de vedere, dar cel mai mult îl admiră pentru capacitatea de a se bucura de lucrurile simple.

La 76 de ani, Petre Roman ține dietă mereu și face sport zilnic: "Are o disciplină impecabilă în tot ce face"La 76 de ani, Petre Roman ține dietă mereu și face sport zilnic: "Are o disciplină impecabilă în tot ce face"

Oana Roman a dezvăluit cum se menține în formă Petre Roman, la 76 de ani

La 76 de ani, Petre Roman este departe de imaginea pensionarului, care spune povești nepoților. Este un bărbat șarmant, într-o formă fizică de invidiat, însă nu doar genele sunt „de vină” pentru asta, ci și stilul de viață sănătos al fostului premier al României.

„Tata, toată viața, și mama, amândoi, mi-au dat lecții de viață absolut incredibile. Nu pe toate am fost în stare să le și aplic.

În ceea ce îl privește pe tata, foarte multe din lucrurile absolut incredibile pe care el le face, eu nu am reușit să le fac în viața asta, pornind de la disciplina impecabilă și incredibilă pe care o are în absolut tot ce face în viața lui, până la urcatul pe munte, gimnastica pe care o face în fiecare zi, dieta pe care o ține mereu. Nu am reușit să fac toate lucrurile astea', a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Citește și: Mădălin Voicu, revoltat după prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision: „A fost o rușine. A fost cea mai slabă ediție / De ce le-ar trimite pe Andra și Delia să reprezinte România la Eurovision

Citește și: „Suntem înconjurați de cretini. Lăsați-l, domnilor, să se dezvolte'. Florin Zamfirescu a sărit în apărarea lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023

La 76 de ani, Petre Roman ține dietă mereu și face sport zilnic

Oana Roman a vorbit despre lecția importantă de viață pe care tatăl ei i-a oferit-o recent.

„Astăzi, după ce eu m-am enervat și m-am stresat pentru niște haine, care până la urmă sunt niște haine, nu au nicio valoare, m-a sunat tata și mi-a dat o super lecție de viață.

M-a sunat tata și mi-am dat seama că unii oameni sunt foarte fericiți cu cu totul alte alegeri decât ne-am putea închipui, și m-a sunat să-mi spună că este fericit, pentru că i s-a publicat un articol într-una din cele mai mari reviste științifice filozofice din lume și că s-a retras câteva zile undeva departe de București, într-un loc foarte liniștit, ca să scrie, pentru că i s-a cerut un nou articol.

El era super fericit, împăcat și împlinit cu acest lucru, cu faptul că s-a dus într-un loc în care este liniște și în care el pur și simplu scrie și face muncă intelectuală, științifică. Ce frumos!', a explicat Oana Roman.

Petre Roman are aceeași greutate ca la 25 de ani

La 76 de ani, Petre Roman își vopsește părul, nu mănâncă mult, merge la masaj, face sport și poartă haine care îi pun evidență tonusul muscular.

În anul 2000, Petre Roman, care era ministrul de Externe pe atunci, a înotat doi kilometri în Dunăre, alături de slovenul Martin Strel, care a străbătut fluviul înot, de la izvoare până la vărsare.

„Eu am greutatea de la 25 de ani, pentru ca mereu am ținut o dietă cu puține calorii. În afară de dietă, fac sport în fiecare dimineață. Fac genuflexiuni, flotări și alte exerciții de gimnastică. Cam 20 de minute pe zi fac acest program. Și în fiecare weekend merg la munte și urc 4-5 ore.

Am fost sportiv, din tinerețe am făcut lupte libere, rugby și fotbal, care a rămas cel mai aproape în inima mea', mărturisea Petre Roman în emisiunea fiicei sale, Oana Roman, „Drept la țintă' (Kanal D), acum ceva timp.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă