La 80 de ani, Jane Fonda a învins în lupta cu cancerul!

Publicat pe

Jane Fonda a dezvăluit recent faptul că a suferit o operație la buza de jos, după ce s-a descoperit că suferea de o formă de cancer. Actrița nu s-a ferit să vorbească despre asta și chiar a postat pe Twitter o fotografie în care le-a povestit fanilor prin ce a trecut.

 

Jane Fonda după ce s-a operat de cancer...

Jane Fonda, după ce s-a operat de cancer…

 

La 80 de ani, câștigătoarea a două Premii Oscar, Jane Fonda, actrița care a marcat cinematografia americană în anii 70, este încă în plină activitate și, în profida problemelor de sănătate majore, își trăiește viața plină de energie și umor.

 

 

Recent, actrița a fost invitată la New York să promoveze cel de-al patrulea sezon al serialului Grace and Frankie și, spre surprinderea celor prezenți, a apărut cu un bandaj acoperindu-i buza inferioară. În timpul interviului pe care l-a dat alături de co-starul serialului în care joacă, Lilly Tomlin, Jane a dezvăluit misterul: Vreau să explic care-i treaba cu bandajul ăsta. Tocmai mi s-a extirpat o tumoră canceroasă de la buză. M-am gândit că o să mi se vindece până voi apărea în fața voastră. În mod normal nu ies arătând așa', a glumit actrița, care, altfel, părea într-o formă de zile mari.

 

With Lily in NY. Ive found a clever way to disguise my lip bandages from removal of cancer

A post shared by Jane Fonda (@janefondaofficial) on

 

În serialul Grace and Frankie, Jane Fonda (Grace') și Lilly Tomlin („Frankie') joacă rorurile a două femei ale căror vieți sunt complet date peste cap în momentul în care soții lor le mărturisesc că sunt gay și le părăsesc pentru a se combina între ei. Restul e… comedie, o comedie extrem de spumoasă, cu două actrițe senzaționale care stârnesc când lacrimi, când hohote nestăpânite de râs. Din fericire pentru fanii personajului Grace, Jane Fonda a depășit cu bine momentele critice și a învins boala… cel puțin până în momentul de față. De altfel, cele două mari artiste s-au pozat împreună pe Instagram, Jane Fonda comentând cu umor că și-a mascat mica problemă în mod inteligent, acoperindu-și o parte a gurii cu mâna. Sperăm să o vedem promovându-și serialul încă multe sezoane de acum înainte!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter