La 83 de ani, Marina Voica s-a izolat la Breaza, pentru a se feri de coronavirus: "Aici nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide!"

Publicat pe

Marina Voica este la fel de cochetă și veselă, așa cum o știm dintotdeauna, și la 83 de ani. Pentru că se teme pentru viața ei a ales izolarea ca mod de viață, până când va fi sigur și pentru persoanele vulnerabile. Cântăreața se bucură acum de intimitatea curții sale din Breaza, acolo unde nu s-a depistat până acum nici un caz de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În Breaza nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide….Umblu mult, nu gătesc, mă ocup de casă, sunt obligată să ies', spune Marina Voica într-un interviu acordat Irinei Păcurariu, în emisiunea „Rețeaua de idoli”, care va fi difuzată duminică, de la ora 18.00, la TVR2.

Citește și:

Marina Voica are 83 de ani și aceleași kilograme ca în liceu. Dieta pe care o ține e la îndemâna oricui, chiar și în perioada de izolare

„Are 83 de ani, un VW Beetle galben nou, e delicată, poartă perle și s-a născut în Ivanovo, aș̦a numitul oraș̦ al mireselor, o urbe de jumătate de milion de suflete, majoritatea femei care munceau în fabricile de confecții, pentru care marele pariu era să nu rămână nemăritate. În familia ei se mergea la facultate, așa că fratele e medic iar ea, probabil știți, este absolventa unei facultăți de economie din Moscova.

La 83 de ani, Marina Voica s-a izolat la Breaza, pentru a se feri de coronavirus: "Aici nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide!"La 83 de ani, Marina Voica s-a izolat la Breaza, pentru a se feri de coronavirus: "Aici nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide!"

Nimic din ce părea scris să i se întâmple n-a fost să fie până la capăt: a ajuns în România, a devenit cineva, câțiva ani chiar a emigrat în Germania, de unde a revenit că să-și îngrijească bărbatul care-a adorat-o până la ultima secundă din viața lui.

Citește și:

O mai ții minte pe Marina Voica? Cum se descurcă cântăreața la 83 de ani, fără copii, fără soț și fără pensie

Câteva ore am stat în gădina ei ca și cum ar fi singurul loc din lume în care puteam fi sau unde mi-aș̦ fi dorit să ajung. La Marina Voica, o mare doamnă, cu care am vorbit despre singurătatea de cursă lungă și izolarea ca alegere definitivă.”, a scris pe Facebook Irina Păcurariu, după întâlnirea cu Marina Voica.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter