La cine a rămas copilul Elenei Ionescu după ce cântăreața a divorțat de soțul ei. Au decis de comun acord

Publicat pe

Elena Ionescu a divorțat de curând de bărbatul care i-a fost alături 2 ani de zile. Au împreună un băiețel care a rămas se pare în grija bunicilor. Cântăreața are un program solicitant. 

La puţin peste doi ani de când s-au cunoscut şi 1 an şi jumătate de la nuntă, Elena Ionescu şi soţul ei, Răzvan, au decis să apuce pe drumuri separate. Copilul se pare că a rămas la ea, dar are un program destul de încărcat și se bazează pe ajutorul părinților.

„Rostul meu în viaţă a fost să creez o bijuterie de copil pe care îl iubesc şi abia aştept să ajung acasă, la el, pentru că este cel mai de preţ lucru pe care l-am făcut. Din dragoste suferă oamenii care nu sunt realişti şi care nu-şi acceptă soarta', a spus artista la Antena Stars.

„Copilul e cu tatăl meu. Este cel mai bun bunic. Chiar se descurcă foarte bine şi mă ajută mult. Îl iau şi cu mine când am posibilitatea, dar când ţine de program… La fel, mă ajută şi mama. Dar acum şi ea are treabă, este plecată cu job-ul. Tata a fost cel care s-a sacrificat. El este mititel şi nu înţelege toată situaţia asta. Eu fac tot ce e posibil ca lui să nu-i lipsească nimic. N-o să fac nimic în a nu-i arăta că tăticul lui există şi că întotdeauna când va avea nevoie de el va fi acolo însă, într-adevăr, am stabilit un program de comun acord. Vine, îl vede când doreşte şi când are posibilitate', a completat Elena Ionescu.

La cine a rămas copilul Elenei Ionescu după ce cântăreața a divorțat de soțul ei. Au decis de comun acordLa cine a rămas copilul Elenei Ionescu după ce cântăreața a divorțat de soțul ei. Au decis de comun acord

Elena Ionescu își dorește să se recăsătorească

Chiar dacă a trecut printr-un divorț, artista încă visează la prințul pe cal alb, vrea chiar să devină din nou mamă.

„Îmi doresc foarte tare să fiu cerută, să am o căsnicie frumoasă, o familie. Sunt o familistă înrăită… L-am făcut pe Răzvănel, aş mai face 10 ca el dacă ar fi la fel de simplu', a încheiat artista.

Foto: Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter