La mulţi ani, Andreea Marin. Vedeta împlineşte 40 de ani!

Publicat pe

Andreea Marin împlineşte pe 22 decembrie 40 de ani, vârstă până la care şi-a construit o carieră impresionantă în televiziune. Ȋmplinită pe plan profesional şi implicată în numeroase proiecte legate de drepturile mamelor şi ale copiilor, promovând de-a lungul timpului numeroase campanii umanitare, Andreea şi-a găsit liniştea şi fericirea şi în viaţa personală.

 

Ȋl are alături pe Tuncay, bărbatul care i-a devenit soţ în urmă cu 1 an, care o divinizează şi care spunea despre Andreea: Voi fi întotdeauna mândru să am lângă mine o astfel de femeie minunată ca soţie.

 

Mamă a unei fetiţe, Violeta, care a împlinit de curând 7 ani, Andreea scria la aniversarea fiicei sale: „Acum 7 ani, aduceam pe lume un bot de om si de atunci cuvantul fericire a capatat cu adevarat contur in inima mea. Nu stiu implinire mai mare, clipa mai pretioasa, bucurie mai frumoasa decat clinchetul cuvantului „mami” rostit de Violeta mea…

La multi ani, dragostea mea, fata mamei fata mare… Iti daruiesc, clipa de clipa, inima mea, cu tot ce-i bun in ea!”

 

Foto: arhiva Viva!

 

La mulţi ani, Andreea Marin. Vedeta împlineşte 40 de ani! La mulţi ani, Andreea Marin. Vedeta împlineşte 40 de ani!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter