La mulţi ani, Maria! Vedetele şi copiii de vedetă care serbează ziua de nume de Sfânta Maria!

Publicat pe

Pe 15 august românii sărbătoresc Sfânta Maria Mare, aceasta fiind una dintre cele mai importante date din calendarul creştin.

Şi pentru vedete este o zi cu totul specială, fie pentru că se află printre cele 2,2 milioane de romani care isi sarbatoresc onomastica, fie că şi-au botezat copiii cu acest nume foate frumos care înseamnă „copil dorit” (ebraică), „stea de mare” (latină), „iubita” (egipteană).

Aşadar, astăzi le spunem La mulţi ani! Mariei Marinescu, Mariei Dinulescu, Aneimaria Prodan, dar şi micuţelor sărbătorite Maria (fiica lui Pepe), Sofia Maria (fiica Andreei Bănică), Sara Maria (fiica lui Catrinel Sandu),  Ingrid Maria (fiica Simonei Pătruleasa), Eva Ioana Maria (fiica Andrei si a lui Cătălin Măruţă).

 

La mulţi ani, Maria! Vedetele şi copiii de vedetă care serbează ziua de nume de Sfânta Maria!La mulţi ani, Maria! Vedetele şi copiii de vedetă care serbează ziua de nume de Sfânta Maria!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter