La mulţi ani, Michelle Obama! Fosta Primă Doamnă a Americii a împlinit 55 de ani

Publicat pe

Michelle Obama împlineşte astăzi, 17 ianuarie, 55 de ani. Prima fostă Doamnă a Americii are parte de un succes inedit, milioane de oameni o iubesc! Iată evoluţia sa!

Michelle Obama a devenit cea mai admirată femeie din Statele Unite, potrivit unui sondaj dat publicității de curând de compania Gallup. Ea a obținut 15% dintre voturi.

Odată cu această reușită, fosta Primă Doamnă a SUA Michelle Obama a detronat-o pe Hillary Clinton, care a deținut titlul de cea mai admirată femeie din Statele Unite timp de 17 ani consecutiv. În total, de-a lungul anilor, Hillary Clinton a obținut locul întâi în clasamentul respectiv de 22 de ori.

Priviţi o galerie inedită cu fosta Primă Doamnă a Americii.

La mulţi ani, Michelle Obama! Fosta Primă Doamnă a Americii a împlinit 55 de aniLa mulţi ani, Michelle Obama! Fosta Primă Doamnă a Americii a împlinit 55 de ani

Fetele lui Michelle Obama au fost concepute prin inseminare artificială

În urmă cu 20 ani, Michelle Obama a suferit un avort spontan, iar atunci s-a simțit singură și pierdută după cum chiar ea declară. Fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii face aceaste dezvăluiri în autobiografia sa, „Povestea mea/ Becoming', programată pentru lansare la nivel mondial pe 13 noiembrie.

Mai mult, soția lui Barack Obama a dezvăluit că cele două fetele ale sale, Sasha, în vârstă de 17 ani, şi Malia, în vârstă de 20 de ani, au fost concepute prin inseminare artificială, potrivit BBC News.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter