La o lună de la căsătoria cu Amber Heard, Johnny Depp şi-a tăiat degetul într-un acces de furie

Publicat pe

Divorţul dintre Johnny Depp şi Amber Heard este departe de a se fi terminat, iar actorul apare într-o lumină nu tocmai favorabilă după ultimele dezvăluiri ale lui Amber.

 

 

Acesta a declarat că Johnny şi-a tăiat buricul degetului la doar o lună după căsătoria lor, ea având drept probă o serie de fotografii, publicate acum de site-ul TMZ.

 

Johnny Depp a făcut o criză de gelozie atunci, fiind convins că Amber l-a înşelat în timpul unei filmări cu Billy Bob Thorton, fostul soţ al Angelinei Jolie.

 

Amber a declarat că actorul era beat şi drogat, el spărgând mai multe sticle şi geamuri. Un ciob de sticlă i-a intrat în deget şi l-a rănit, însă Johnny nu s-a oprit şi a scris pe o oglindă cu sângele lui numele ei şi al lui Bob.

 

Cei doi se aflau în momentul disputei în Australia, iar actorul nu ar fi ajuns la spital decât după 24 de ore de la incident, motiv pentru care medicii i-au făcut o grefă de piele.

 

Johnny Depp şi Amber Heard şi-au anunţat divorţul în luna mai, Amber acuzându-l pe actor de violenţă domestică şi pretinzând o sumă de bani foarte mare. De cealaltă parte, Depp încearcă să scape de acuzaţii şi de această plată, avându-le de partea lui pe fostele femei din viaţa lui, care declară că este o persoană foarte iubitoare, incapabilă de asemenea ieşiri violente.

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter