Lacrimi la Marea Neagră. Reporterii VIVA! au fost în casa în care se filmează serialul de la Kanal D

Publicat pe

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagră' avut debutul deja la Kanal D. În Turcia, producția se bucură de un succes uriaș. Reporterii VIVA! au fost în casa în care se filmează serialul și au obținut imagini inedite!

Lacrimi la Marea Neagră – Nefes luptă să își recapete libertatea

Serialul spune povestea lui Nefes, o femeie care luptă să își recapete libertatea, după ce ani la rând este supusă violențelor fizice și traumelor psihice. Producția aduce astfel în prim plan o problemă tulburătoare și o realitate dureroasă: violență domestică. Acțiunea serialului Lacrimi la Marea Neagră' se desfășoară, în mare parte, pe țărmul turcesc al Mării Negre, în provincia Trabzon.

Lacrimi la Marea Neagră – serialul e filmat în Trazbon, Turcia

Kanal D va prezintă, în exclusivitate, imagini din casa unde Nefes, eroina acestui serial, își găsește refugiul și scapă de coșmarul îndurat alături de soț. Aflată în regiunea Trabzon, pe un drum greu accesibil, în mijlocul unor plantații de aluni, casa pare desprinsă parcă din basme, fiind un punct de referință pentru istoria arhitecturală turcă. Dincolo de porțile înalte, echipa de filmare e în forfota – actori, cameramani, regizori, producător, staff tehnic, make-up artiști și stiliști, cu toții sunt prinși în febra pregătirilor pentru momentul Acțiune'.

Lacrimi la Marea Neagră – de luni până vineri, la Kanal D

Casa a devenit rapid loc de pelerinaj pentru fani, la poarta acesteia am regăsit oameni care urmăreau de la distanță agitația, atunci când porțile se deschideau pentru ca mașini cu echipament tehnic sau recuzită să intre în curte.

O scară interioară din lemn masiv leagă parterul unde se află masa unde se adună familia, cu etajul superior rezervat oaspeților. Fiecare detaliu este luat în considerare, de la vesela de pe masă, fotografiile familiei expuse pe perete, vase decorative, țesături cu motive tradiționale turcești, și până la elemente moderne. Lângă clădirea centrală se află și un foaier cu mai multe compartimente.

Serialul poate fi urmărit de la ora 20:00, pe Kanal D, de luni până vineri.

Pentru amatoarele de gen, dar nu doar pentru ele, avem o lista cu cele mai frumoase seriale turcesti!

Lacrimi la Marea Neagră. Reporterii VIVA! au fost în casa în care se filmează serialul de la Kanal DLacrimi la Marea Neagră. Reporterii VIVA! au fost în casa în care se filmează serialul de la Kanal D
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter