Lady Gaga a dezvăluit că suferă de sindromul de stres posttraumatic

Publicat pe

Acum doi ani, Lady Gaga (30) mărturisea că a fost violată pe când avea 19 ani, dar abia recent a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că din acest motiv s-a confruntat cu stresul posttraumatic.

 

 

Lady Gaga a făcut această mărturisire în timp ce vizita un centru care îi ajută pe tinerii homosexuali din New York. Le-am spus acestor copii că sufăr de o boală mintală – sufăr de PTSD (post-traumatic stress disorder). Nu am spus niciodată nimănui asta până acum', a declarat artista, adăugând că familia și prietenii i-au fost de un real ajutor:  Bunătatea pe care mi-au arătat-o doctorii – la fel și familia, și prietenii – chiar mi-a salvat viața. Am căutat modalități de a mă vindeca singură și am descoperit că bunătatea este cea mai bună cale.'.

 

După ce a participat la emisiunea The View', Lady Gaga a publicat pe Twitter videoclipul cu interviul ei, scriindu-le fanilor și un mesaj: 'Astăzi, am împărtăşit lumii cele mai adânci secrete ale mele. Secretele te îmbolnăvesc'. Deși cântăreața nu a confirmat niciodată acest lucru, se pare că vinovat de agresiunea sexuală de acum 11 ani este un producător muzical, iar faptul că a trăit atâția ani cu această traumă i-a produs o suferință greu de gestionat: „Singura persoană din tot acest scenariu care te poate vindeca esti tu însăți, iar acest proces este unul foarte complex și complicat. Eu nu am spus nimănui despre acest lucru vreme de șapte ani. Nici măcar nu am știut cum să mă gândesc la incident, cum să-l accept'.

 

Artista le-a mai povestit tinerilor că meditația o ajută să se calmeze: „Nu am același gen de probleme pe care le aveți voi, dar am o boală mintală și mă lupt cu ea în fiecare zi.'. De asemenea, Lady Gaga a mărturisit apoi cum experiența sa traumatică a ajutat-o să înțeleagă problemele prin care trec ceilalți. „Acești tineri nu sunt doar fără casă sau cu probleme. Cei mai mulți au supraviețuit unor traume, au fost respinși într-un fel sau altul. Propria mea traumă m-a ajutat să înțeleg traumele celorlalți', a conchis ea.

 

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter