Lady Gaga – Primele declaraţii după despărţirea de Taylor Kinney

Publicat pe

Lady Gaga a confirmat despărţirea de logodnicul său, Taylor Kinney, artista vorbind mai degrabă despre o pauză decât de o ruptură definitivă.

 

gaga2

 

„Eu şi Taylor am crezut mereu că suntem suflete pereche. La fel ca toate cuplurile, avem şi noi momente în care suntem sus sau jos şi am hotărât că cel mai bine este să facem o pauză. Suntem doi artişti ambiţioşi şi sperăm că vom putea face ca acest cuplu să functioneze în ciuda distanţelor care ne pot separa şi a programelor noastre complicate, deoarece vrem să pastrăm dragostea simplă pe care am trăit-o. Fiţi alaturi de noi, vă rog. Suntem la fel ca toţi ceilalţi şi ne iubim extrem de mult'.

 

gaga1

 

În această pauză pe care cuplul şi-a luat-o Lady Gaga ar trebui să se concentreze pe lansarea noului ei album, după ce albumul din 2013, „Art Pop' nu s-a bucurat de succesul scontat. 2016 ar putea fi astfel anul revenirii lui Lady Gaga, însă preţul pe care trebuie să-l plătească, despărţirea de Taylor, este unul foarte mare. Va merita oare?

 

Lady Gaga şi Taylor Kinney s-au logodit în 2015, chiar în ziua de Sfântul Valentin, iar anul acesta era aşteptată căsătoria lor.

 

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter