Lady Gaga s-a logodit, după 10 luni de relație, cu Christian Carino

Publicat pe

Lady Gaga este una dintre cele mai talentate și mai carismatice artiste internaționale și e de la sine înțeles că poveștile ei de dragoste suscită mult interes, cu atât mai mult cu cât e greu de făcut un portret-robot al bărbatului care se simte în largul lui în preajma unei prezențe atât de excentrice. Iată însă că Lady Gaga (31) s-a logodit, după 10 luni de relație, cu Christian Carino (48) și e cât se poate de fericită alături de iubitul ei.

 

Una dintre aparițiile mai puțin excentrice ale artistei…

 

Anul acesta, pe 14 septembrie, Lady Gaga era obligată șă-și anuleze concertul, fiind spitalizată cu dureri extreme, ca rezultat al unei afecțiuni cronice denumite fibromialgie. Alături de ea a fost, ca întotdeauna, Christian Carino, de data aceasta nu doar în calitate de agent, ci și de iubit oficial.

 

Christian Carino i-a dat inelul!

 

Cei doi au o relație deja de 10 luni de zile și, conform Us Weekly, au luat decizia să treacă la un alt nivel, logodindu-se. Se pare că agentul și iubitul ei în această vară i-a cerut artistei mâna ca la carte, primind mai întâi binecuvântarea din partea tatălui ei. Prima oară când presa a mirosit că între cei doi este ceva mai mult decât o relație profesională a fost anul acesta, în februarie, după show-ul artistei de la Super Bowl, când Lady Gaga și Christian Carino au fost surprinși împreună, iar gesturile lor arătau clar că sunt îndrăgostiți.

 

Înainte de Christian Carino, artista a fost logodită cu actorul Taylor Kinney (36), dar după 5 ani petrecuți împreună, s-au despărțit, anul trecut în iulie, din cauza programelor profesionale foarte încărcate ale amândurora, cel puțin aceasta a fost declarația oficială a artistei. De data aceasta, Lady Gaga a făcut cea mai potrivită alegere din punctul acesta de vedere, fiindcă pe ea și pe Christian Carino îi leagă și latura profesională, deci s-ar putea ca relația lor să funcționeze perfect. Până la urmă, ce poate fi mai convenabil decât să-ți câștigi existența de pe urma iubitei tale?

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter