Larisa, primele declarații după divorțul de Alin Oprea: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață”

Publicat pe

Larisa și Alin Oprea au divorțat astăzi, după 22 de ani de căsnicie. Cei doi au ajuns în fața notarului, iar femeia a venit însoțită de cei doi copii. Au semnat actele extrem de rapid și și-au văzut fiecare de treabă. Larisa însă suferă o dezamăgire enormă, după ce în presă au apărut imagini cu soțul ei și o femeie misterioasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

'Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață', a declarat Larisa pentru Click.ro.

Divorțul era programat la ora 14.00, însă Alin Oprea a fost cel care a întârziat, astfel că programarea a fost mutată.

Cei doi au divorțat la un notar din București. Au ajuns separat în fața notarului, iar Larisa a venit cu cei doi copii. În interior au stat în camere separate, fiecare dintre copii a vorbit cu Alin în prezența avocatului și notarului, apoi cei doi foști soți și-au tranșat averea adunată.

Larisa a rămas cu copiii în imobilul pe care l-au împărțit până acum.

„Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta…”, a declarat Larisa pentru aceeași sursă.

Alin Oprea nu a vrut să facă prea multe comentarii

„Aștept să treacă postul Sfintei Mării și voi vorbi atunci”, a spus el zilele trecute.

Cei doi copii ai lui Alin Oprea au decis să se răzbune pe tatăl lor și să-l lovească acolo unde îl doare mai tare. Melissa și Adrian nu vor să mai vorbească deloc cu tatăl lor și îl ignoră complet.

Larisa, primele declarații după divorțul de Alin Oprea: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață'Larisa, primele declarații după divorțul de Alin Oprea: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață'

„Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutaţi, nu le venea să creadă, apoi după ce au conştientizat şi au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, şi felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuţiile. Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu ştim ce i-a făcut amanta dar parcă e venit de pe altă lume'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter