Las Vegas – Locul celui mai spontan „Da”

Publicat pe

Printre cazinouri și jocuri de noroc, petreceri și concerte spectaculoase, vizitatorii Las Vegas-ului își fac timp și pentru o căsătorie spontană.

 

Capelele celebrului oraș al distracției sunt principalele atracții pentru îndrăgostiții pasionați de adrenalină, dar și pentru cuplurile de vede­tele care au băut puțin mai mult de­cât era cazul. Astfel, următoarea zi, orașul supranumit ,,capitala mon-dială a căsătoriilor se transformă în locul în care starurile se trezesc fie cu regrete, fie dau startul unui vieţi feri­cite în doi.

 

În ceea ce privește tematica ceremo­niei, poți opta pentru o nuntă rockn roll cu ajutorul unei copii fidele a lui Elvis Presley, pentru o petrecere ca în Hawaii sau te poți căsători chiar la bordul unei mașini.

 

În fiecare an, aici au loc aproximativ 115.000 de căsătorii, fie ele religioase sau civile, prima cununie înregistrată în capitala căsătoriilor având loc în 1909. În anii 30 se căsătorea în Las Vegas prima celebritate, William Boyd, un star al filmelor Western. Mai târziu, prin anii 70, numărul persoanelor care își legau destinele în Vegas a început să crească din ce în ce mai mult.

 

În 1967, Elvis Presley se căsătorea cu Priscilla la Hotelul Aladdin, în cadrul unei ceremonii care a durat doar opt minute. Astfel, ei au dat startul celei mai populare teme de cununie din Las Vegas, pachetul de nuntă Elvis, care îți permite ca sosia regelui rock-ului să te conducă la altar, să îți cânte și chiar să oficieze căsătoria.

 

Totuși, nimănui nu i-a plăcut la fel de mult ,,capitala mondială a căsătorii­lor ca lui Mickey Rooney. De la pri­ma lui căsătorie cu Ava Gardner, în 1942, până la cea cu Jan Chamberlin, acesta s-a căsătorit cu toate cele opt soții ale sale în Las Vegas. Tot la capi­tolul recorduri se află și Britney Spears care, la doar 55 de ore după ce a spus ,,da în 2004 la ,,The Little White Wedding Chappel, și-a anulat căsă­toria cu prietenul ei din copilărie, Ja­son Alexander. Pe atunci, cei doi au decis să se cunune după o seară plină de petreceri și după ce au văzut îm­preună filmul ,,The Texas Chainsaw Massacre. Cu un mariaj ceva mai lung, îi amintim pe excentricii Angeli­na Jolie și Billy Bob Thornton care au rămas căsătoriți vreme de doi ani după nunta din Vegas, în anul 2000. La scurt timp după ceremonie, actrița și-a făcut un tatuaj cu numele soțului ei alături de un dragon. Tot doi ani a rezistat și celebra căsătorie dintre Frank Sinatra și Mia Farrow, care a avut loc în 1966, la Hotelul Sands.

 

Dar lista cu nunțile spontane ale celebrităților în Vegas nu se oprește aici. În 1991, Richard Gere și Cindy Crawford au început un mariaj care a durat patru ani, în urma căruia topmo­delul afirma că Richard a învățat-o cum să fie faimoasă. Pe de altă parte, la capitolul mariaje de lungă durată se află cuplul Jon Bon Jovi și Doro­thea Hurley, căsătoriți și astăzi după o ceremonie care a avut loc la ,,Graceland Wedding Chapel (1989). Nunțile extravagante din Las Vegas nu au lipsit din filme și seriale celebre. În „Friends, Chandler și Monica decid să se căsătorească într-o capelă, dar renunță după ce văd că înaintea lor s-au căsătorit Rachel și Ross. De asemenea, protagoniștii ,,The Big Bang Theory, Leonard și Penny, se căsătoresc și ei în Vegas. Pe marile ecrane Ashton Kutcher și Cameron Diaz au o nuntă fulger în ,,Mariaj de Vegas, iar Elvis Presley și Ann Margret se cunună în filmul ,,Dragoste în Las Vegas.

 

SILVIA CÎMPEANU Foto GULIVER, HEPTA, NORTHFOTO, SHUTTERSTOCK

 

Las Vegas – Locul celui mai spontan „Da'Las Vegas – Locul celui mai spontan „Da'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter