Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara: „Vrem să fie aceeași biserică, același preot”

Publicat pe

Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara. Frumoasa vedetă a născut o fetiță perfect sănătoasă, acum o săptămână. Actrița se simte excelent și este în culmea fericirii, iar asta pentru că o așteaptă acasă trei copii, dar și soțul Cosmin Curticăpean. Vedeta a povestit, recent, mai multe detalii despre botezul mezinei familiei. Iată ce a declarat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 iunie 2022. Actrița se simte foarte bine, după ce a născut natural, iar celelalte fiice ale ei și ale soțului Cosmin Curticăpean au fost extrem de bucuroase să-și întâlnească surioara mai mică, pe Lara.

Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara: „Vrem să fie aceeași biserică, același preot'Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara: „Vrem să fie aceeași biserică, același preot'

Actrița a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță a ei și soțului său, Cosmin Curticăpean. Soția lui Cosmin Curticăpean a postat primul selfie, după ce a adus-o pe lume pe mezina familiei, Lara. Cu această ocazie, ea le-a dezvăluit internauților și ce a făcut în primele 24 de ore petrecute în spital, alături de micuță. Mai exact, a privit-o și a ținut-o în brațe.

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații:„În aceste ore nu am făcut altceva decât să…'

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean:„Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV.Cine sunt actorii

Citște și: Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii.Cum s-au fotografiat cei doi

Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara

Laura Cosoi a născut natural, pentru a treia oară, acum o săptămână. Artista și partenerul ei de viață mai au acasă două fiice, pe Ana Rita și Vera Maria. Într-un interviu pentru Ego.ro, ea a povestit mai multe detalii despre botezul celei de-a treia fiice, căreia i-a pus numele Lara. Vedeta vrea să respecte aceleași tradiții și obceiuri, la fel ca în cazul surorilor mai mari ale Larei.

Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri, a povestit ea, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter