Laura Cosoi – Fotografii din luna de miere

Publicat pe

A trecut o lună de la nunta Laurei Cosoi, de fapt, cele două nunţi, organizate la Iaşi şi Târgu Mureş, iar vedeta se află acum în luna de miere pe care a ales să o petreacă în Maldive.

 

„Am implinit o luna de la nunta noastra si impartasim bucuria cu voi. Suntem bine, bronzati si fericiti', a scris Laura pe blog-ul său, postând şi câteva fotografii din voiajul de nuntă.

 

Laura Cosoi si Cosmin Curticăpean s-au casătorit pe 8.08, aceasţă data având o semnificaţie specială pentru cei doi: Ne-am dorit să ne căsătorim pe 8 august şi ne-am bucurat când am aflat că la conacul Polizu am găsit liberă această dată. Pentru mine, 8 este un număr norocos, pe mine şi pe Cosmin ne leagă multe întâmplări frumoase de numărul 8. E ceva simbolic. Nunta va avea loc pe 8.08, Cosmin m-a cerut de soţie pe 4.04', a declarat, pentru Libertatea, Laura Cosoi.

 

Aceasta a fost o mireasă superbă, îmbrăcând o rochie creată de designerul Stephan Pelger, pe care a accesorizat-o cu un voal stil maramă la Iaşi, şi cu unul din panglici, în Ardeal.

 

Laura Cosoi – Fotografii din luna de miereLaura Cosoi – Fotografii din luna de miere

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter