Laura Cosoi revine la TV. În ce proiect va apărea actrița

Publicat pe

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. De asemenea, după o pauză de ani buni, vedeta a decis să revină la prima sa dragoste, televiziunea. Actrița urmează să înceapă filmările unui nou proiect la finalul acestei luni, fiind extrem de entuziasmată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Peste câteva săptămâni își va strânge la piept cel de-al treilea copil. Laura Cosoi urmează să aducă pe lume o fetiță, iar la finalul acestei luni se va întoarce în televiziune, cu un nou proiect.

Laura Cosoi revine la TV. În ce proiect va apărea actrițaLaura Cosoi revine la TV. În ce proiect va apărea actrița

Laura Cosoi se declară o femeie împlinită, având o familie minunată. Vedeta este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar în curând vor deveni părinți pentru a treia oară. În ultimii ani, vedeta s-a dedicat creșterii fiicelor sale, Rita și Vera. Spre fericirea admiratorilor săi, Laura Cosoi se reîntoarce la tv.

Citește și: Când revine Laura Cosoi în televiziune:”În momentul acesta, am o ofertă”

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Laura Cosoi, în șaptea lună de sarcină:„Am avut o perioadă grea'

Citește și: Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii.Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

Citește și: Cine era mama din Timișoara, care a sărit de pe bloc, cu doi copii în brațe.Declarațiile martorilor

Laura Cosoi revine la TV

După o pauză de ani buni, Laura Cosoi a anunțat că va reveni la Tv. Actrița în vârstă de 40 de ani se consideră o femeie împlinită, iar pe plan personal este o femeie și o mamă fericită. Laura are o familie minunată alături de Cosmin Curticăpean, iar împreună au două fetițe, Rita și Vera. De asemenea, peste câteva săptămâni, actrița va aduce pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță. Recent, Laura Cosoi a anunțat că la sfârșitul acestei luni urmează să filmeze pentru un nou serial ce va fi difuzat la tv. Cel mai probabil, actrița va apărea în serialul „Strada Speranței' de la Kanal D.

Pe 21 mai încep filmările la un nou serial tv. În distribuție sunt colegi pe care-i cunosc, dar nu am mai juat cu ei. Voi fi un personaj cu burtică, apoi nasc, după care vom vedea ce se mai dezvoltă pe parcurs. Apoi încep repetițiile pentru un nou spectacol de teatru de comedie care va avea reprezentații în luna septembrie, dar textele se citesc de acum. În plus, avem premiera la cinema a lungmetrajului ce s-a lansat recent. Nu am timp nici să respir, să mănânc. Trebuie să mă trezesc dimineață cu copiii, cu grădinița, creșa, apoi ședințe foto, interviuri, repetiții la teatru, gale, analize, etc.”, a declarat Laura Cosoi pentru impact.ro.

Laura Cosoi va naște în luna iunie

Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar în luna iunie își va strânge bebelușul în brațe. Vedeta va aduce pe lume o fetiță, declarând că nu are emoții, având în vedere că se află la a treia sarcină.

Avem pătuțul, și alte lucruri de la Vera. La Rita, la primul copil am fost supersitițioasă, pentru că nu știi cum va decurge sarcina.

Apoi deja, la al doilea, la al treilea copil, lucrurile sunt clare. Am deja pregătit cam totul, am comandat și haine noi pentru cea mică. Doar numele prefer să-l ținem secret până la naștere.

În general, am avut sarcini ușoare. Am mai luat în greutate, dar nu am avut probleme sau emoții. Pe parcursul sarcinii, nu am avut pofte, dar eu sunt de felul meu pofticioasă. Acum am mâncat mai multe dulciuri ca de obicei, dar nu am exagerat.', a declarat Laura Cosoi pentru sursa citată.

Fiica cea mare a Laurei Cosoi face actorie la 4 ani

Laura Cosoi are două fiice, Rita și Vera. Vedeta este tare mândră de fiicele sale, mărturisind că fiica cea mare, Rita i-a moștenit talentul actoricesc. Micuța, în vârstă de 4 ani, merge la actorie la Adriana Trandafir, face balet și are multe activități pentru vârsta ei. Actrița este fericită că Rita îi calcă pe urme, fiind un copil extrem de activ. Vera și Rita sunt nerăbdătoare să o cunoască pe surioara lor.

Ambele abia o așteaptă. Rita e foarte implicată și atentă, Vera se tot ține coadă, vede la sora ei și face la fel. Sunt foarte interesate și drăgălașe. Deși sunt mici, sunt conștiente de tot. Rita îi cântă la chitară, mă întreabă dacă s-a trezit.”, a mai declarat actrita.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter