Laura Cosoi vorbește despre a treia sarcină. Ea și soțul ei își doresc încă un copil: „Trebuie să-i fac și un băiețel”

Publicat pe

Laura Cosoi mărturisește că cea mai frumoasă perioadă din viața ei este în postura de proaspătă mămică. De când a aflat că este însărcinată cu al doilea copil, Laura spune că este într-o continuă stare de fericire. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actrița a avut o sarcină ușoară și foarte activă: „În primul trimestru am avut foarte multe turnee, repetiții, am jucat în februarie aproape în fiecare zi în alt oraș, – povestește Laura.

Cu toate că nu a născut încă, Laura se gândește deja la al treilea copil. Cât despre sarcina actuală, vedeta spune că totul evoluează bine. 

„Asta mică mișcă foarte mult, este extrem de activă, îmi dă semne, ceea ce este cel mai important lucru

Și pentru că bebelușul de pe drum este tot fetiță, ea și soțul ei se gândesc să mai facă un copil, în speranța că va face, la un moment dat, și un băiețel. 

„În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent. Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată. – a dezvăluit Laura Cosoi pentru Revista Unica.

Vedeta a povestit că s-a confruntat cu dureri, în al doilea trimestru de sarcină. 

Laura Cosoi vorbește despre a treia sarcină. Ea și soțul ei își doresc încă un copil: „Trebuie să-i fac și un băiețel'Laura Cosoi vorbește despre a treia sarcină. Ea și soțul ei își doresc încă un copil: „Trebuie să-i fac și un băiețel'

„Mulțumesc lui Dumnezeu, cel de-al doilea trimestru se apropie de final și pot spune că a fost o perioada bună. Sunt, într-adevăr și zile când obosesc mai repede, când mai am unele dureri, nu pot să fac efort fizic foarte mult, dar per total sunt bine. Aș fi vrut să fac mai multă mișcare, dar din păcate îmi rămân doar exercițiile pe saltea, în față televizorului, cele de respirație, în curte și stretching dimineață. Îmi e dor să o ridic pe Rita în brațe și să ne plimbam mai mult așa, dar trebuie să fiu prudență cu lucrul acesta, pentru că ulterior am dureri de burtă. Însă, fetiță noastră cea mică e bine. Am făcut ecografia pentru cel de-al doilea trimestru, iar medicul Ioana Drăgan a zis că se dezvoltă frumos și e în parametrii normali. Se mișcă și foarte mult, parcă mai mult decât Rita. Acum am termen de comparație', a scris Laura Cosoi pe blog.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter