Laurențiu Reghecampf, despre relația dintre iubita lui și Kamara: "Toți am făcut, la un moment dat, ceva"

Publicat pe

Într-un podcast recent, Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea despre viața lui personală și a vorbit, printre altele, și despre relația dintre iubita lui, Corina Caciuc, și Kamara. Iată ce a mărturisit antrenorul!

REVISTA TOATĂ VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Apariția lui Laurențiu Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță a tulburat complet apele în social media – acesta a vorbit deschis despre viața lui de familie, fosta soție, copii, dar și despre relația dintre iubita lui, Corina Caciuc, și Kamara, care a fost îndelung comentată.

Laurențiu Reghecampf, despre relația dintre iubita lui și Kamara: "Toți am făcut, la un moment dat, ceva"Laurențiu Reghecampf, despre relația dintre iubita lui și Kamara: "Toți am făcut, la un moment dat, ceva"

Laurențiu Reghecampf, despre relația dintre iubita lui, Corina Caciuc, și Kamara

Deși se află în plin divorț, antrenorul echipei Universitatea Craiova pare să fi găsit echilibrul în viața personală. Nu-și mai ascunde relația cu iubita lui, Corina Caciuc, cei doi urmând să devină, în scurt timp, părinți. Dat fiind însă că este permanent în atenția presei de când cu divorțul, atât viața sa personală, cât și a iubitei au fost cercetate amănunțit.

Drept urmare, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat, firesc, și despre relația dintre iubita lui, Corina Caciuc și Kamara.

„Eu nu am nicio problemă. Mi se pare urât. Și eu am avut 19-20 de ani. Toți am făcut, la un moment dat, ceva. Să ies acum să spun că am fost cu nu știu cine. OK, și? Și ce?', a spus Reghe în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

„Corina este o fată foarte sinceră”

După 15 ani de mariaj, Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț de Anamaria Prodan. Cei doi au împreună un fiu, pe Laurențiu Jr, alintat Bebeto. Din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, antrenorul mai are un fiu, Luca, în vârstă de 20 de ani, iar curând Corina Caciuc urmează să-l facă tată de băiat pentru a treia oară.

Citește și: Anamaria Prodan l-a angajat pe Kamara să prezinte matinalul de la Realitatea Sportivă: „O să privim partea umană a sportului'

Citește și: Ce nu l-a lăsat Anamaria Prodan pe Reghe să facă, timp de 16 ani: „Nu poți să te joci cu banii oamenilor”

Citește și: Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc: „S-a întâmplat în urmă cu un an, doi'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Reghe de Ziua Îndrăgostiților:„De morți, numai de bine!. Ce cadouri luxoase își făceau în trecut

„Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă. N-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece. Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez. Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii', a mai spus Reghe.

Întrebat dacă are de gând să se însoare cu Corina, antrenorul a completat:

„Mai am de muncă. La cum se zbate Anamaria… Ea zice că vrea să divorțeze, dar se zbate mai mult să nu divorțeze. Acum nu știu… vedem ce se întâmplă'.


Cum s-au cunoscut Corina Caciuc și Kamara

Kamara și iubita lui Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când artistul divorțase de soția sa. Între ei ar fi fost vorba doar despre o aventură. Artistul a povestit că a cunoscut-o la un concert, în timpul unui turneu prin țară.

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei.

Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest, este distracție’, a spus Kamara pentru realitateasportiva.net.

Așadar, potrivit spuselor lui Kamara, el și iubita lui Reghe s-ar fi întâlnit de mai multe ori. Cântărețul a declarat că nu a locuit niciodată cu ea și că doar ar fi chemat-o atunci pe la el, câteva nopți. Tot el a mai dezvăluit că ultima oară când au vorbit a fost acum un an. Atunci, el i-ar fi trimis filmulețul și imaginile apărute recent în mediul online.

„Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe’, adăugat el.

În filmarea care a apărut pe Internet, Kamara îi oferă Corinei mai multe sfaturi de viață. „Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați', a mai declarat Kamara.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter