Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză de familie alături de Liam, fiul lor

Publicat pe

Pe data de 19 mai, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți, iar recent cei doi și-au făcut și prima poză de familie alături de fiul lor Liam, în fața maternității, după ce mama și bebelușul au fost externați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mai fericiți ca niciodată, după zâmbetul larg din poze, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au bucurat recent fanii din mediul online cu prima poză de familie alături de fiul lor, Liam. Micuțul a venit pe lume pe data de 19 mai, iar astăzi mama și bebelușul au fost externați.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză de familie alături de Liam, fiul lorLaurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză de familie alături de Liam, fiul lor

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză alături de Liam, fiul lor

În urmă cu 12 zile, Laurențiu Reghecampf devenea tată pentru a treia oară, iubita lui, Corina Caciuc, aducându-l pe lume pe fiul lor, care a primit numele Liam. În data de 19 mai, la primele ore ale dimineții, antrenorul a postat o fotografie în timp ce își ținea fiul strâns la piept, dându-le astfel de știre fanilor că este tată din nou. Azi, iubita lui și fiul lor au fost externați din spital, urmând să meargă acasă.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc:„Urmează. Important este să îmi termin divorțul’

Citește și: Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?:„Nu stau să întreb ce a făcut înainte’

Citește și: Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf: „O să fac ceva frumos'

Citește și: Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan:'Nu cred că mai este cazul'

Cu această ocazie, proaspeții părinți au postat în social media și prima poză de familie în care apar toți trei, înainte de a-l duce pe Liam să-și cunoască noua casă. De asemenea, în postare, Laurențiu Reghecampf le-a mulțumit cadrelor medicale care au contribuit la venirea pe lume a celui de-al treilea fiu al său. În scurt timp, mesajele de felicitare din partea internauților au început să curgă, fanii complimentând-o, de asemenea, pe iubita lui Reghe, care, la nici două săptămâni de când a devenit mamă, arată extraordinar.

Corina Caciuc și Reghe, primele declarații după ce au devenit părinți

La scurt timp după externarea din maternitate, Laurențiu Reghecampf și-a scos iubita și noul-născut în lume, la restaurant. Acolo au avut parte de o întâlnire neașteptată, Cătălin Măruță profitând imediat de întâlnirea cu proaspeții părinți.

Cătălin Măruță: Când ieși la masă și te întâlnești cu cineva care este pe podium. Ce faci Laurențiu?

Laurențiu Reghecampf: Bine, mulțumesc! Mănânc.

Cătălin Măruță: Poftă mare! Și nu mănâncă singur pentru că mai e cineva. Bună, Corina! Și, de fapt, ce e cel mai frumos e că acolo e cineva. Cum e, mămico?

Corina Caciuc: E foarte bine.

Cătălin Măruță: Colicii, nopți nedormite?

Laurențiu Reghecampf: Încă nu.

Cătălin Măruță: O să vină și vremea asta. Să fie într-un ceas bun și să fie sănătos, că asta e cel mai important.

Ce semnificație are numele lui Liam

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al corinei Caciuc a primit nota 10 la naștere, iar fericitul tătic a dat vestea în social media, alături de o fotografie emoționantă în care îl ținea pe micuț în brațe.

Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 kilograme la naștere, 49 cm.’, a declarat Reghe, pentru Click!

Antrenorul mai are doi fii Laurențiu Jr. și Luca, așadar curiozitatea în privința numelui bebelușului a fost foarte mare. Deși toată lumea se aștepta ca pe fiul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf să îl cheme tot Laurențiu, acesta a ales un alt nume, însă la fel de special.

Numele de băiat Liam este la origine un nume irlandez și persoana care îl deține afișează mereu un caracter dur și puternic. Totodată, Liam mai este și o persoană cu un caracter foarte pasional, care știe mereu cum să-și exprime voința și dinamismul. Mereu va da dovadă de o ambiție fără pereche și va reuși tot timpul să reușească prin forțele proprii.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter