Anamaria Prodan, surpriză imensă pentru Laurențiu Reghecampf. Se întâmplă chiar de ziua lui de naștere

Publicat pe

Anamaria Prodan a plecat în Emirate pentru ziua lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta vrea să îi facă o surpriză imensă chiar de ziua lui de naștere. Vedeta nu a plecat singură din România, ci însoțită.

Pe 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf își serbează ziua de naștere. Chiar dacă au divorțat sau nu, Anamaria Prodan a plecat în Emirate pentru a-l serba. Alături de ea sunt mai mulți apropiați ai antrenorului, dar chiar și Dan Alexa.

Anamaria Prodan, surpriză imensă pentru Laurențiu Reghecampf. Se întâmplă chiar de ziua lui de naștereAnamaria Prodan, surpriză imensă pentru Laurențiu Reghecampf. Se întâmplă chiar de ziua lui de naștere

Cei doi antrenori urmează să se vadă după scandalul provocat de Anamaria Prodan, când aceasta l-a lovit pe Dan Alexa, imediat după un meci. 

„Nu cred că se uită Reghe la televizor la ora asta. Mâine e ziua lui Laurențiu Reghecampf și ea merge acolo să îi facă o petrecere surpiză și ea merge acolo împreună cu mai mulți prieteni, prin care și Alexa. Asta cu domne că se despart, oamenii din presă au tendința de a comenta doar pentru că nu i-au mai văzut împreună.”, a declarat Flick, la Star Matinal.

Se pare că sexy-impresara i-a cumpărat și un cadou acestuia, unul în valoare de 300.000 de euro. Anamaria Prodan s-a afișat într-un Bentley, o mașină de lux.

https://www.instagram.com/p/B2hXNpbIx-K/

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat deja? Apropiații au făcut declarații: „S-au despărțit de câteva luni'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au afirmat în repetate rânduri că încă sunt soț și soție, că nu au divorțat. În plus, spun că au un mariaj fericit alături de copii, chiar dacă sunt la mare distanță.

Cu toate acestea, surse din apropierea celor doi au afirmat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi divorțat: „Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă', – a declarat o sursă din apropierea soților Reghecampf pentru Click!

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter