Laurette s-a întors de urgenţă din Milano. Vedeta a fost prinsă de virusul ucigaş în Italia. „S-a instalat o mare panică”

Publicat pe

Laurette s-a aflat printre vedetele care au mers zilele acestea în Italia, în momentul în care a izbucnit epidemia de coronavirus. Vedeta s-a întors de urgență din Milano și a povestit despre panica instalată pe aeroportul din Italia.

Laurette s-a întors de urgenţă din Milano. Vedeta a fost prinsă de virusul ucigaş în Italia. „S-a instalat o mare panică'Laurette s-a întors de urgenţă din Milano. Vedeta a fost prinsă de virusul ucigaş în Italia. „S-a instalat o mare panică'

După câteva ore de zbor, mulatra a ajuns în România. Pe aeroport a acordat un scurt interviu pentru Antena Stars, despre drama pe care a trăit-o în ultimele zile, din cauza isteriei provocate de Coronavirus.

E o mare nebunie ce se întâmplă. Au  aterizat vreo 3-4 avioane, toată lumea stă să completeze anumite formulare. Oamenii care vin din Italia trebuie să le completeze din cauza acestui virus. În Milano s-a instalat o mare panică. La început eu am luat totul în glumă, după care am văzut că treaba devine serioasă. Acolo oamenii au început să golească magazinele, şcolile s-au închis, s-au baricadat în casă”, a spus Laurette potrivit Spynews.

„Am stat câteva ore bune să completez formularul în care am scris de unde vin, dacă am fost în China în ultimele 14 zile, dacă am fost internată, dacă tuşesesc, dacă mă doare în gât, însă la mine nu a fost cazul”, a spus Laurette.

Acum că a ajuns în România, Laurette este decisă să ia măsuri. „M-am panicat puţin, dar merg să îmi fac analizele. Sper ca şi după 14 zile să fiu bine. Mai ales că am şi copilul acasă. Chiar trebuie să luăm măsuri”, a mai spus mulatra pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter