Lea Seydoux, fosta Bond Girl, a devenit mamă pentru prima dată

Publicat pe

Actriţa franceză Lea Seydoux, cunoscută pentru rolul de Bond Girl pe care l-a avut în pelicula Bond 24, a adus pe lume primul ei copil.

 

Frumoasa franţuzoaică din seria Bond în care a jucat alături de Daniel Craig a născut în luna ianuarie un băieţel căruia i-a pus numele George.

 

Actriţa şi-a oficializat sarcina în luna septembrie, pe covorul roşu al Festivalului de film de la Toronto şi a pastrat discreţia asupra vietii sale private.

 

Tatăl micuţului este André Meyer, de profesie top model, despre care Lea Seydoux declara că este bărbatul vieţii ei. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste în două acte, îndrăgostindu-se cu ceva timp în urmă, însă fiind nevoiţi să se despartă la un moment dat din cauză că ea era un pic mai matură decât el şi absorbită de munca sa.

 

Din fericire, au păstrat legătura, iar relaţia a fost reluată. Acum, după venirea pe lume a micuţului George, povestea lor de iubire este cu atât mai puternică.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

Lea Seydoux este noua James Bond Girl. Vezi cele mai frumoase tinute ale actritei franceze!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter