Lecție de stil de la Melania Trump! Prima Doamnă a Americii poartă de mai multe ori pantofii de brand

Publicat pe

Melania Trump a dat dovadă încă o dată că e un adevărat style icon al vremii. Reușește la fiecare apariție să atragă privirile, chiar dacă poartă ținute relativ simple. Se poartă și la case mai mari să porți de mai multe ori perechile de pantofi! 

Știm cu toții că a avut o carieră strălucită în modelling. Iată că și acum, când e Prima Doamnă a Americii, Melania Trump atrage privirile. Recent, ea și președintele, alături de fiul lor, s-au întors de la o întâlnire, la Casa Albă. Ea a ales să poarte un tricou lejer, alb, o fustă verde, asortate cu o pereche de pantofi Christian Louboutin colorați.

Și la case mai mari se obișnuiește să recilezi hainele și accesorile. Nu e pentru prima dată când Melania poartă această pereche de pantofi. Și în decembrie 2017, ea i-a ales în combinație cu o rochie roșie.

Lecție de stil de la Melania Trump! Prima Doamnă a Americii poartă de mai multe ori pantofii de brandLecție de stil de la Melania Trump! Prima Doamnă a Americii poartă de mai multe ori pantofii de brand

Foto: Hepta, Northfoto 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă