Leighton Meester este însărcinată cu al doilea copil. Cum a fost surprinsă vedeta din Gossip Girl de paparazzi

Publicat pe

Leighton Meester și Adam Brody formează unul dintre cele mai retrase cupluri de la Hollywood, iar vestea că vor deveni părinți pentru a doua oară i-a luat prin surprindere pe fanii lor.

Leighton Meester este însărcinată cu al doilea copil. Cum a fost surprinsă vedeta din Gossip Girl de paparazziLeighton Meester este însărcinată cu al doilea copil. Cum a fost surprinsă vedeta din Gossip Girl de paparazzi

Leighton Meester și Adam Brody au fost surprinși de paparazzi în timp ce se aflau la plimbare prin Los Angeles, iar din imagini se poate observa lejer faptul că actrița cunoscută pentru rolul din Gossip Girl este însărcinată.

În aceste imagini, actrița poartă o salopetă neagră, un tricou gri, iar ca accesorii a optat pentru ochelari de soare și pantofi sport.

Soțul acesteia, actorul Adam Brody, a păstrat același stil confortabil, în fotografii observându-se cum împinge căruciorul în care se află Arlo Day, fiica în vârstă de patru ani a cuplului.

Vestea nu este însă surprinzătoare, cei doi au fost întotdeauna foarte rezervați cu privire la viața lor de cuplu. Ei apar foarte rar la evenimente, cea mai recentă prezență pe covorul roșu fiind în martie 2019, la premiera de la Hollywood a filmului Shazam.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter